sevgili arkadaşlar yeni katıldığım bu platformda öncelikle hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Evleneneli daha 5-6 ay oldu ancak bir kısmı ayrı geçti. Bunun nedeni de eşimin sinirli ve agresif davranışları. Aslına bakarsanız evlenmeden önce de sinirli tavırları vardı ancak bu kadarını beklemiyordum. En son kavgamızda mobilya bakmaya giderken (ev tutamadığı için annemin evinde yaşıyorduk) hangi parayla dediğim için yolda bana inanılmaz hakaretler etti (senden bir bok olmaz gibi.) ve evi terketti hemen hemen 2 ay hiç aramadı. Sonra da bir öfke nöbetiyle geri döndü ve tekrar onunla görüşmek zorunda kaldım.
şimdi benimle ayrı bir eve çıkmak ve yeni baştan bir hayat kurmak istediğini söylüyor. Ey evliler sorarım size tekrar 2.bir şans daha mı vermeli yoksa daha baştan eşine karşı bu kadar agresif davranan birinden ayrılınmalı mı? Özetle, evliliğin başında beğenmediğiniz yönler düzeliyormu yoksa kendimizi mi kandırıyoruz.
not: ayakları üzerinde duran aile desteği arkasında olan bir kadınım.uzun süre de çocuk düşünmüyorum.
2006 model, sevgili Dorişko'nun annesi,
nasılda anlamışsın eşimin zor bir insan olduğunu. temel problem de bu ya zaten. Açıkçası iyi tanıdığım ve zamanında kendiminde gittiği bir psikiyatristen kendisi için randevu aldım ve maliyetine dahi ben katlanırım dedim ancak ikna edemedim.
balık baştan kokar canım
MALıYETıNE KATLANIRIM GıT TEDAVı ol lafı bile adamı çıldırtır canım...ayakları üstünde duruyorum maddi olarak diyorsun ya hani eşya bakarken de HANGı PARAYLA ALACAKSIN demişsin ya :1no2:adam seni götürüyormuş işte ne soruyorsun alcak demek ki bana öyle geldi ki siz onu paranızla ezmiş olaiblirsiniz...
bir erkeğin en cok içerleyecegi durumdur bu...kendinizi bu acıdan eleştirin..
bence sans verin ne kaybedersiniz olmazsa olmaz ama ya olursa belki de mutlu olursunuz..yüreğinizi dinleyin ama tavırlarınıza da dikkat edin barışınca ikiniz de...
(ev tutamadığı için annemin evinde yaşıyorduk) hangi parayla dediğim için yolda bana inanılmaz hakaretler etti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?