Düzelir mi?

en bnaşından size olan saygısını kaybetti ise ilerde ondan ne köy olur ne de kasaba..

sizi kaybetme korkusu olsa o şekilde davranamaz.

bence hiç umut bağlamayın hayal kırıklığına uğrarsınız. en fazla ikinci bir öfkeye kadar canım cicim olur. sonu yine hüsran...

bence insanlar değişmez ama benimki değiştiğine göre belkide seninkide değişir tartışmalarımız çok oldu ama atlattık şimdi melek oldu 2 senede bir çok sert tartışırız ama arda kuzu olduğu için yani ben şiddet gördüm ayrıda kaldım ama 1 kere oldu devam eder dediler hiçde daha sonra olmadı ama her insan aynı değilki canım istersen biraz daha şans ver sakın çoçuk yapma mirmirmirmir

ohhh ne güzel 5 6 aylık evli kafasına göre çıksın gitsin aylarca aramasın
sonrada babadan kalma eve gelsin
var mı öyle yağma..
kusura bakmayın ama buna hem züğürt hem kabadayı derler...
size sinirleneceğine nerden bir kuruş fazla kazanabilirim dye düşünsün..
boş erkeklik yapmanın lüzümu yok bence..

sonradan keşke deneseydim demektense bence 2. bir şans daha verin düzelirse ne güzel yuvanız kurtulmuş olur düzelmez ise siz vicdanen rahat olursunuz ve geriye dönüp baktığınızda keşke şunuda yapsaydım diyeceğiniz bir şey olmaz.ayrı bir eve çıkarak yeniden başlayın ev ev üstüne olmazmış canım aileler ne kadar anlayışlıda olsa insanın kendi evi gibi olmaz bence.Hakkında hayırlısı olsun inş

Sevgili arkadaşım
bir yuva kolay kurulmuyor gerçek bir emek ve fedakarlık istiyor
bende 13 yıldır zor bir kocayı idare ediyorum buna o kadar alışmışımki bana hiç zor
gelmiyor artık. bende çalışan bir kadınım ve bugün ayrılsam ailem bana destek olur ama ben boşanmayı düşünmüyorum (iki çocuğum var )
bence sende bir şans daha ver eşine zaten çocuğunda yokmuş eğer yine olmazsa
o zaman düşün ayrılığı
birde merak ettim hiç oturup ta sorunlarınızı konuştuğunuz olurmu (bizde pek olmazda)

Sevgili yld,

ne yazıkki hatanın kendisinde olduğunu düşünmüyor bu nedenle sorunları konuşmamız pek fayda vermiyor. Dediğim gibi bu yaşadığımız süreçte 2 ay beni arayıp sormamasını hata olarak kabul etmiyor ki düzelsin. hatalarını kabul etmek dahi bir erdemdir. Peki senin eşinin ne gibi zorlukları var. mesela bizde bazen surat asıp oturuyor, bazen hiçbirşeyden memnun olmuyor, hoşuna gitmeyen birşey olduğunda hemen küsebiliyor bu ve bunun gibi şeyler.

sevgili lawyer,
benim kocamda asla hatasını kabul etmeyenlerden. hatta genel olarak ben suçluyumdur.
eve suratı asık gelir, bol bol uyuklar, konuşmak isteyince kaçar işte benimkide böyle bir tip
ama çocuklarına düşkündür çocuklarda ona. zaten tek elle tutulur tarafıda bu galiba. belkide böyle adamı niye çekiyorsun diyeceksin ama baştada dediğim gibi artık alıştım.
yazdıklarım sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama ben yuvanın yıkılması taraftarı değilim sen yapıcı olursan inşallah kocanda düzelir. hayırlı haberlerini alırım inşallah.mutlulukla ve sevgiyle kal.Şeniz

MALİYETİNE KATLANIRIM GİT TEDAVİ ol lafı bile adamı çıldırtır canım...ayakları üstünde duruyorum maddi olarak diyorsun ya hani eşya bakarken de HANGİ PARAYLA ALACAKSIN demişsin ya :1no2:adam seni götürüyormuş işte ne soruyorsun alcak demek ki bana öyle geldi ki siz onu paranızla ezmiş olaiblirsiniz...
bir erkeğin en cok içerleyecegi durumdur bu...kendinizi bu acıdan eleştirin..
bence sans verin ne kaybedersiniz olmazsa olmaz ama ya olursa belki de mutlu olursunuz..yüreğinizi dinleyin ama tavırlarınıza da dikkat edin barışınca ikiniz de...

ıki zıt yorum çarpışıyor.Bende deneyimime göre değişmez diyenlerdenim.Ama içimde kalsın birşeyler dibine kadar bitsin diyorsan dene..Belki tutar :) Ama hayat bu hemen geçiyor onun için çok sağlam basmak,sağlam düşünmek ve malesef biraz bencil olmak gerekiyormuş...Evlilik her ne kadar bencilliği kaldırmaz gibi gözüksede bence insanın biraz kendi kıymetini,fiziksel ve ruh sağlığını,boşa geçireceği zamanı düşünmesinde hiçbir sakınca yok :)

balık baştan kokar canım

bu deyim bu sitede o kadar sık ve yanlis kullaniliyor ki yazmadan gecemedim
balik bastan kokar demek bir is bastan bellidir demek degildir
lutfen turkceyi yanlis kullanmayalim, balik bastan kokar demek bir toplulugun hata icinde olmasinin temel sebebinin yoneticisi olmasidir.

neyse arkadasima gelince, bence esinle sakin bir sekilde onun ofkelenmesine uzuldugunu, fevri haraketlerinin seni incittigini, daha ılımlı iletisim kurmak istedigi guzelce konus derim

Katılıyorum...Bir de yanlış anlamadıysam annenizle birlikte yaşıyorsunuz.Damat olarak kayınvalideyle onun evinde oturmakta gerer insanı.Yapı olarak sinirliyse ve sizde bunu biliyorsanız uygun kelimeler kullanmanız gerekiyor,hangi parayla alacaksın gibi bir uslup kullanmak zaten hassas bir konu olan para mevzusunda iyice sinirleri gerebilir diye düşünüyorum.Hassas,küsen bir insan sanırım.Hemen evlenmediyseniz zaten bu özelliklerini yeni görmemişsinizdir.Madem evlenmişsiniz ,iyice konuşup daha sakin olmazsa sizi kaybedeceğini anlatın ve çaba gösterip göstermeyeceğini görün.O da mutlu olmak için evlenmiştir sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lawyer80 daha önce de konuşmuştuk,ancak senin yazdıklarını şimdi okuyabiliyorum ve inan seni çok iyi anlayanlardanım.Zor gerçekten zor eğer karşında anlaşılmaz biri varsa,daha dün dedim ki yeğenlerimi özledim bi çağırayım çocukları ,çağırayım mı dedim cık dedi sadece cık.Büyütmedim sabah akşam ü
zeri okuldan çıkınca neden böyle dedğini sordum ona biraz zaman vermeliymişim,her şeyi akışına bırakmalıymışım,üstüne gitmemeliymişim...anlamıyorum gerçekten anlamıyorum,yine büyütmedim,her şey yolundaymış gibi devam ettim,alışıyor muyum,yoksa onun dengesiz tutumları beni de mi dengesizleştiriyor bilmiyorum.
Bi bakıyorum gayet iyi paşam,bi bakıyorum acımasz insafsız bir canavar...
Velhasıl hayırlısı olsun,direnmek zor,sabretmek de,ama son bir şans vermelisin yine de...
Sonra vicdan azabı çekmemek adına...
Öpüyorum seni,Rabbim yardımcın olsun,yardımcımız olsun...

Huylu huyundan koylu mkoyunden vazgecmess bunun buyuk bır kısmına katılıyorumm ama yınede bır sans verr denee

(ev tutamadığı için annemin evinde yaşıyorduk) hangi parayla dediğim için yolda bana inanılmaz hakaretler etti .

ben evli değilim henüz ama erkekler gururlarına düşkündür. yukarda yazdığınız cümle benim dikkatimi çekti belki sizin annenizin yanında kalıyor olmanız yani ew tutamaması falan sinirlerini yıpratmış olabilir ve sizin de hangi parayla gibi bir cümle kurmanız kendini küçük görmesine sebep olmuş olabilir. ama tabi ki bu yaptığı hakareti affettirmez. benim görüşüm eğer seviyorsanız ve sevgisine inanıyorsanız bir şans verin belki kendi eviniz yuvanız olduğunda değişir en azından sevginize bir şans vermiş olur ve sonradan aklınızda keşke kalmasına izin vermemiş olursunuz. ama yine de bu size kalmış birşey.. yine de ona ne kadar kırıldığınızı ve yaptığının hata olduğunu belli etmelisiniz...

merhaba Girift,

benim de zaten en çok canımı sıkan bu zaten. Bazen iyi bazen kötü oluyor ve ben de onun ruh haline göre hareket etmekten, acaba şimdi ne der ne yapar demekten yoruldum. Ben hayata hangi koşullar altında olursa olsun olumlu bakmak gerektiğine inanıyorum

bu kadar rahat ayrılık sözcüğünü ağzınıza aldığınıza göre sevgi yok sanırım eşinizin değişmesi konusuna gelince değişmez güzelim.

2 ci bir sans vermekle kendine yazık edersin affedersin arkasından başka bir hata hatalar bitmez ben derimki eğer ikinci bir şans verirsen devamı gelecek demektir.. ne sen nede onun huyu değişir bu böğle gider...ben yaşadım biliyorum.. 2 ci sans verdim 3 cü de oldu onuda verdim ama artık ben bittim

erkekler değişmez, tek söyleyebileceğim bu..
ama şu var 50yaşından sonra erkekler değişir iyi olur ama o yaşa kadar çile çekmek isteyen kadınlar varsa katlanır..

Öfkesinin neden kaynaklandığını iyi anlamanız lazım.OtA B.Ka öfkelenen biriyse zaten napılsa boş.Ama tam tersine, çok akıllı ve etrafta bolza karşılaştığımız gerizekalılıklara tahammül edemeyen bir mükemmeliyetçi de olabilir.Bence ayrı eve çıkarak bi şans verilmeli.Hangi parayla sorusu da bana göre çok da küçümsenecek bi soru değil :) Şöyle ki, o kişi zaten kafasına bu olayı çokça takıyosa( takıyo mu bunu en iyi siz bilirsiniz) ve biraz da gurur meselesi yapmışsa, o anda bu cümleye patlamış olabilir.Bunlar eşinize hak vermemi sağlayan iyi meleğin söylettikleri :) Kötü melek de, neden 2 ay aramıyor o zaman diye soruyor. Ailesiyle problemleri olan bi kişi mi, en çok da onu merak ettim. Damarına basmadan, onu anladığınızı belirten bi iletişim yolu kursanız işe yarar mı bilmiyorum. Ama bence ayrı ev bi çok şeyi değiştirebilir.Anneniz belki de çok iyi bi insan ama belki de en ufacık bi bakışı bile öfke birikimine ve adamı deli etmeye yetiyor olabilir :)

Kolaylıklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…