Düzelir mi?

evliliğin ilk aylarında kötü hakaretler ve terk edilmek klava:
bencede değişmez.evliliğin üzerinden yıllar geçmemiş daha en başındayken böyle davranmışsa sonuna kadarda böyle davranacak.
karar senin yinede değiştiririm huyunu diyorsan,
ama kimse huyundan vaz geçmez can çıkmadan huy çıkmazmış ya o misal :1no2:

esinin psikolojik sorunları olabilir canım.daha ilk aylarda çekip gitmeler aramamalar başlamış.bence senin ailenin desteğini ve arkanda olduklarını bildiği için kendini iç güveysi gibi hissediyor olabilir.sen bunun öyle olmadığını ailenin de eşini sevdiğini ikinizinde menfaatinizi düşündüklerini anlat.yok eğer hallolmazsa beraber bi aile terapisine gidin.

merak ettim severek mi görücü usulü bi evlilikmi yaptınız .bir de aranızda başka sorunlar da var mı

Daha başlığı görür görmez sesli olarak "DÜZELMEZ" dedim , konuyu bilmeden ...

Okuyunca şok oldum;

evi terketti hemen hemen 2 ay hiç aramadı. Sonra da bir öfke nöbetiyle geri döndü

Bu ne demek ? Yeni evliyken 2 ay nerde, ne yaptı , nasıl aramadı karısını :uhm: Sonra da öfke nöbetiyle dönüyor dikkat klava: Öfke duyması gereken kim acaba CADIARZU

O değişir mi , değişmez mi bilemem ama şunu biliyorum bu huyundan vazgeçmezse siz değişin yasakkelime

merhaba cosmicpower,

biz severek evlendik. benim hatam evlenmeden önce "sinirlilik" ya da beni rahatsız eden hangi durumlar var ise (mesela beni sevdiğini ancak yeterince değer vermediğini farkettim) bu durumları bir şekilde esgeçmem ya da düzeleceğini düşünmem oldu. haliyle evlendikten sonra insanlar kişiliklerini daha rahat ortaya koyabildiklerinden flört ederken olan durumlara artık tahammül edemez duruma geldim. Bunda olayların dozajının artmasının (küfür ve hakaret gibi ki bence bir adım sonrası tokat ya da dayaktır) da etkisi yadsınamaz tabii.

Pespembe, inan ben de şaşırdım öfkeli olması gereken ben iken, öfkeli tutum takınıp herşeyi yakıp yıkan o oldu. Açıkçası bir takım psikolojik problemleri olduğuna da inanıyorum. Bu nedenle; boşanmanın en azından uzun vadede benim için doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Sanırım asıl yanlış olan evlenme kararı idi. Elbette bir evlilik içerisinde fedakarlık çok önemli ancak karşılık görülmediği taktirde; tek taraflı yürütmenin de anlamlı olacağını çocuk vs gibi daha girift ilişkiler yoksa düşünmüyorum.

Kesinlikle ve kesinlikle o şansı ona vermemelisin... Çünkü değişmeyecek...
Tabiki son kararı sen vericeksin..
Duygularına yenik düşme, yarın çok daha büyük acılar yaşayabilirsin.
Dilerim hakkında hayırlısı olsun...

canım sana direk BOŞAN diyemeyeceğim.eğer bi karar vereceksen sakin olmalısın.karar verirken de önce kendinin ne istediğini bilip sonra da aile ve çevrene göre ölçüp tartman gerekir mutlaka seni yakından tanıyan birilerinden destek al. .eşinin ve senin karakter yapınızı bilemeyeceğimiz için ne söylesek havada kalır.senin hayatını senden iyi hiçkimse bilemez.

Değişmez demeyeyim ama sanırım bir süre sonra biraz daha durgunlaşır yada sen alışmaya başlarsın artık seni bu konuda çok kıramaz... Bilemiyorum. Şahsi fikrim, tek kötü yönü buysa ve sen eğer seviyorsan bikaç ay daha dene, baktınız olmuyor...

merhaba girift,

ev işi olmadı canım ben boşanmaya karar verdim. Zor bir karardı ancak şunu dedim kendi kendime : Ya onu böyle kabul edip çekeceksin ya da ayrılacaksın. çünkü; değişmesi imkanı olmadığını, sadece onun değil benim ya da başkalarının kimsenin değişemeyeceğini anladım. Bu demek değil ki her olumsuz yönü olan kişi terkedilmeli ancak bu bir artı eksi meselesidir. Eksiler o artıları geçmeye başladı ise bir taraf aleyhine dengesizlikler başlamış demektir diye düşünüyorum. benim durum böyle işte. hayata yine yeni yeniden merhaba...

hay Allah hakkınız da hayırlısı olsun diyelim o zaman ....

Son düzenleme:
neden önyargılısınız arkadaşlar. belki bir sinirle söylemiştir. benim eşimde düğün öncesi öyle değişmiştiki eşya alırken, gelinlikte patlayacak bombaydı resmen. meğer fazla parası olmadığı ailesi destek olmadığı için stres yapıyormuş. hep suyuna gittim ben onun istediği gibi yaptık herşeyi. ama şimdi canım aşkım bana sormadan hiçbirşey almaz ve en iyisini almaya çalışıyor. cebinde parası olmayınca napsın. birde parasızlığını yüzüne vurmak çok ayıp siz karı kocasınız her anında destek olacaksın. ben yeri geldi aç kaldım gece saklı saklı ağladım ama eşime hep destek oldum o sinirlendikçe ben yatıştırdım. hayat müşterek

Vallahi arkadaşlar,

hayat müşterek elbet. Bu söze katılmamak mümkün değil ancak benim o sözü söylememin nedeni aslında belli bir birikimin sonucu oldu. şöyle ki eşim yurtdışında eğitime gittiğinde kendisine belli bir miktar destekte bulundum, istemedim. ardından evlenmeye kalktık evleneceğimiz yıl beni hiç dinlemeden ofis açtı bu nedenle evlenirken pek çok masrafı ben yaptım. (halkubi 1 yıl maaşlı çalışıp biraz biriktirip bir yer açsa kendisi için de daha rahat olurdu). evlendikten sonra araba aldım o arabayı şimdi vermiyor. ben onun rahatlığı nedeniyle para mevzuunu açtım açıkçası. Sorumluluk sahibi bir eş için ise elbette para mevzuu açılmaz, açılmamalı da ancak etrafımda da gördüğüm kadarıyla artık erkekler kadınları para konusunda da sömürmeye başladılar ve bir hatalık içine girdiler. Bir erkek eğer isterse limon satar yine evini geçindirir önemli olan "benim bir evim, ailem var, sorumluluklarım var" bilincine sahip olmasıdır. Bu olduktan sonra isterse 500TL kazansın önemli değil, önemli olan o sorumluluk bilinci.

oncelıkle aramıza hos geldın.can cıkarda huy cıkmazmıs canım.sınırlı agresıf ustelık komplesde var anladıgım kadarıyla cok ıyı dusunmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…