- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Çok normal yaşadıkların hayatın bi anda değişiyor. Daha 2ay olmuş birbirinizin düzenine alışana kadsr maalesef bu süreçten geçiyoruz hepimiz. O yüzden evi falam dert etme. Sadece iyi hissetmek için kendine vakit ayır. Tabi ki önceki kadar özgür olamasakta o minnoş sizi tanıyıp size tepki verdiğinde hayatın bambaşka olacakMerhana hanimlar
Buaralar cok sıkıntılıyım ve burdan baska anlatacagim kimsem yok..2 aylik olmak uzere bi bebegim var ve ben anne olmaya bi turlu adapte olamadim aurekli kafamda dogurmasaydim suan rahat uyuyir geziyor olurdum diyorum ben bunları kadamdan atip yepyeni bi ben olmak istiyorum..cok saldim kendimi.oncelikle bakimli olmak istiyorum evime ceki duzen vermek istiyorum manevi olarakta yapmak istediklerim var.malum hamilelikten dolayi kilo problemim var kiloda vermek istiyorum..bebegime iyi bi anne olmak istiyorum.ama nerden nasil baslamam lazim bilmiyorum ve baslayop devamini getirmek istiyorum
Evide saldim allahtan esim dert etmiyor bebekle ilgilen firsat buldukca uyu dinlen diyor..ama iste ben bana iyi gelecek seylerÇok normal yaşadıkların hayatın bi anda değişiyor. Daha 2ay olmuş birbirinizin düzenine alışana kadsr maalesef bu süreçten geçiyoruz hepimiz. O yüzden evi falam dert etme. Sadece iyi hissetmek için kendine vakit ayır. Tabi ki önceki kadar özgür olamasakta o minnoş sizi tanıyıp size tepki verdiğinde hayatın bambaşka olacak
Allah sizinde kucaginizi bos birakmasin. Sukrediyorum ama inanin ivinde bulundugum durum cok farkli lohusa depresyonu dedikleri sanirimCanim bu gecici bir surec zamanla aliaacaksn ama nacizane tavsiyem sana kiymetini bil senin yerinde olmak isteyen bir suru insan bizim suan tup bebek ihtimalimiz bile belli degil...anne olamayabilirm belkide o yuzden Rabbimin sana nasil bi mucize verdiginin farkinda ol sukret
O uyurken yap sana iyi gelen seyleri. Zaten virüs var o yüzden çıkmamak daha sağlıklı. Ama çok bunalırsan çıkın parka hava alın yada bebeği bırakabilceğiniz birileri varsa yakında 1 2saat bırakıp gezin biraz. Bebeğinizin iyi olması için önce anne iyi olmalıEvide saldim allahtan esim dert etmiyor bebekle ilgilen firsat buldukca uyu dinlen diyor..ama iste ben bana iyi gelecek seyler
r yaomak istiyorum
Amin sagolasnAllah sizinde kucaginizi bos birakmasin. Sukrediyorum ama inanin ivinde bulundugum durum cok farkli lohusa depresyonu dedikleri sanirim
Bebekten dolayi kuaför e gidemiyorum malesef birakavak kimsem yok cunku.. koronadan dolayi gelen gideni kabil etmiyoruz bebekten dolayi o yuzden ev temiz detayli temizligi yapmisyim beni ni sure daha idare eder..ben evimde yenilik yapmak isyiyorum guzel masalar kuruo esimle sohbet ederek yemek isyiyorumBir seferlik eve detaylı temizlik için yardımcı alın dolaplar banyolar falan dip köşe girsin sonrası kolay zaten sonra Bi kuaföre gidin 1 saatlik iş saç kesimi kaş bıyık falan onlarda hallolur evde de pijamaları çıkartıp güzel bir takım tayt bluz giyerseniz tamamdır bakım dediğiniz şey bence temiz ve düzgün giyinmektir ben çocuklu olmadığım halde evde aman aman makyajlar yapmıyorum belki bir kalem ama yüzümü mis gibi sabunlayıp nemlendiricimi sürüyorum bu da gayet bakımdır bana göre
Uykusu kus misali hemen aciyor gozunu yemek bile yapamiyirum dogru duzgun..bebegi birakavak kimsem yokO uyurken yap sana iyi gelen seyleri. Zaten virüs var o yüzden çıkmamak daha sağlıklı. Ama çok bunalırsan çıkın parka hava alın yada bebeği bırakabilceğiniz birileri varsa yakında 1 2saat bırakıp gezin biraz. Bebeğinizin iyi olması için önce anne iyi olmalı
Yok malesef.tek basimalikta yoruyor beniAmin sagolasn
Allah yardimcin olsunnn sana yardim edebileck kv annen kardesn falan yokmu yaninda
Ins sanki gunler gecmiyot gibi geliyor banaBırakın dağınık kalsın bebekler çok çabuk büyüyorlar tadını çıkarın. Pandemiden sebep özgür olamıyoruz geçince artık bebeğinizle hareket etmeyi öğrenirsiniz.
Bu surecte esinin yardimida cok onemli elinden geldgnce seni yalniz birakmamli yardim etmeli esin nasil yardim ediyormuYok malesef.tek basimalikta yoruyor beni
Esimin isi geregi yogun çalışıyor ama aksam gelince o bebekle ilgilenirkem ben yemek yiyorum camasor asacaksam asiyorum veya dus alavaksam yani o bebege bakarkem ne yaparsam ama aglayip esimde dilinden anlamazsa alip susturup salliyorumBu surecte esinin yardimida cok onemli elinden geldgnce seni yalniz birakmamli yardim etmeli esin nasil yardim ediyormu
Allah yardimcin olsun canimm bunun gecici bir surec oldugunu unutma biraz buyusun o zaman bu gunleri hatirlamszsn bile eskiler 7 8 9 tane nasil bakmis valla helal olsnEsimin isi geregi yogun çalışıyor ama aksam gelince o bebekle ilgilenirkem ben yemek yiyorum camasor asacaksam asiyorum veya dus alavaksam yani o bebege bakarkem ne yaparsam ama aglayip esimde dilinden anlamazsa alip susturup salliyorum
Belki de annelik dedikleri şey budur ve sizde dibine kadar yaşıyorsunuz. Şu depremde ki kurtulan bebek hikayelerine bi bakın isterseniz tabi psikolojiniz kaldırırsa. Şükür ki bebeğinizle berabersiniz .Ins sanki gunler gecmiyot gibi geliyor bana
Bebeğiniz çok ağlayan bir bebek değilse eğer kuaföre onunla gidebilirsiniz görümcem daha bebek 40 lıyken bile gitmişti bebek zaten fön sesine falan uyuyor evinizde değişiklik yapmak için ise maddiyat varsa kolay iki tıkla internette bile getirirsiniz bunlar dert edilecek şeyler bile değil kendinizi üzmeyinBebekten dolayi kuaför e gidemiyorum malesef birakavak kimsem yok cunku.. koronadan dolayi gelen gideni kabil etmiyoruz bebekten dolayi o yuzden ev temiz detayli temizligi yapmisyim beni ni sure daha idare eder..ben evimde yenilik yapmak isyiyorum guzel masalar kuruo esimle sohbet ederek yemek isyiyorum
Yok izlemiyorum yuregim almiyor bebegime sarilip agladimBelki de annelik dedikleri şey budur ve sizde dibine kadar yaşıyorsunuz. Şu depremde ki kurtulan bebek hikayelerine bi bakın isterseniz tabi psikolojiniz kaldırırsa. Şükür ki bebeğinizle berabersiniz .
cesaret edip çıkamıyorum disari aglar susturamam diyeBebeğiniz çok ağlayan bir bebek değilse eğer kuaföre onunla gidebilirsiniz görümcem daha bebek 40 lıyken bile gitmişti bebek zaten fön sesine falan uyuyor evinizde değişiklik yapmak için ise maddiyat varsa kolay iki tıkla internette bile getirirsiniz bunlar dert edilecek şeyler bile değil kendinizi üzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?