- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Bebekten dolayi kuaför e gidemiyorum malesef birakavak kimsem yok cunku.. koronadan dolayi gelen gideni kabil etmiyoruz bebekten dolayi o yuzden ev temiz detayli temizligi yapmisyim beni ni sure daha idare eder..ben evimde yenilik yapmak isyiyorum guzel masalar kuruo esimle sohbet ederek yemek isyiyorum
Evine çeki düzen vermek için acele etme. Öncelik evde yemek bulaşık çamaşır olsun. En acılı bunlar. Bebek başta çok yorar. Sonra daha kolaylaşır. Benim bebeğim bir yaşında çok ağlayan nazlı bı bebek. Ama çok şükür düzenimi oturttum. Haaa çamaşır sepeti hiç boş kalmio. İki günde bı mutlaka çamaşır makinesi calisirt. İhmal edince çok çoğalıyo. Evdeki bütün fazlalıkları atıyorum. Böylece ferahladi evim. Düzene girdi. Mutfağa el atmam lazım . Ya nasip diyorum. Öncelik hala yemek bulask çamaşır. Yapcak bişey yok . Bebekli kolay değil. Çocukları ihmal edip haldir haldir iş yapmak ta bana göre degil. Çok yorucu ama koynuna alıp bol bol kokusunu içine çek. Büyüyünce özlüyor insanMerhana hanimlar
Buaralar cok sıkıntılıyım ve burdan baska anlatacagim kimsem yok..2 aylik olmak uzere bi bebegim var ve ben anne olmaya bi turlu adapte olamadim aurekli kafamda dogurmasaydim suan rahat uyuyir geziyor olurdum diyorum ben bunları kadamdan atip yepyeni bi ben olmak istiyorum..cok saldim kendimi.oncelikle bakimli olmak istiyorum evime ceki duzen vermek istiyorum manevi olarakta yapmak istediklerim var.malum hamilelikten dolayi kilo problemim var kiloda vermek istiyorum..bebegime iyi bi anne olmak istiyorum.ama nerden nasil baslamam lazim bilmiyorum ve baslayop devamini getirmek istiyorum
Korona var korona. Saçımı eşim kesti hatta boyadı. Birde düzleştirici aldım. Oldu bitti. Ben bile girmiyorum kuaföre. Bebekli gidilir mi hiçBebeğiniz çok ağlayan bir bebek değilse eğer kuaföre onunla gidebilirsiniz görümcem daha bebek 40 lıyken bile gitmişti bebek zaten fön sesine falan uyuyor evinizde değişiklik yapmak için ise maddiyat varsa kolay iki tıkla internette bile getirirsiniz bunlar dert edilecek şeyler bile değil kendinizi üzmeyin
Kurban olduğum rabbim sana evlatlar versin eger dua falan okursan tesbih çekersen seve seve paylaşırım senin içinCanim bu gecici bir surec zamanla aliaacaksn ama nacizane tavsiyem sana kiymetini bil senin yerinde olmak isteyen bir suru insan bizim suan tup bebek ihtimalimiz bile belli degil...anne olamayabilirm belkide o yuzden Rabbimin sana nasil bi mucize verdiginin farkinda ol sukret
Amin canim benim Allah razi olsun dualarinda bizi de unutma yeter hem de hamilemiyssn hamilelerin duasi kabul olur derlerKurban olduğum rabbim sana evlatlar versin eger dua falan okursan tesbih çekersen seve seve paylaşırım senin için
Görümcemin gittiği kuaför gayet temiz bir yerdi randevu ile çalışıyordu dezenfekte işlemi gayet iyiydi ve içeri kimse alınmıyordu ev oturmaları düğünlerin gezip tozmaların yanında 10 dk saç kestirmek bence gayet normalKorona var korona. Saçımı eşim kesti hatta boyadı. Birde düzleştirici aldım. Oldu bitti. Ben bile girmiyorum kuaföre. Bebekli gidilir mi hiç
Amin canım Allah senden de razı olsunAmin canim benim Allah razi olsun dualarinda bizi de unutma yeter hem de hamilemiyssn hamilelerin duasi kabul olur derler
Sen de saglikca kucagina alirsin insallah Rabbim hayirli imanli evlat eylesin
Şuan bütün kuaförler bu şekilde çalışıyor. Siz devam edin. Temel ihtiyaç dışı kapalı ortama girmiyoruz biz. Anneme dahi gitmiyorum.Görümcemin gittiği kuaför gayet temiz bir yerdi randevu ile çalışıyordu dezenfekte işlemi gayet iyiydi ve içeri kimse alınmıyordu ev oturmaları düğünlerin gezip tozmaların yanında 10 dk saç kestirmek bence gayet normal
Eminim öyledir kimse gitmiyor zaten sözdeŞuan bütün kuaförler bu şekilde çalışıyor. Siz devam edin. Temel ihtiyaç dışı kapalı ortama girmiyoruz biz. Anneme dahi gitmiyorum.
Ben gerçekten gitmiyorum. İnanmak zorunda değilsin. Bronşit hastasi iki çocuğum var. Kendi keyfim için çocuklarımı riske atamam.Eminim öyledir kimse gitmiyor zaten sözde
İyi gitmeyin ne güzel işteBen gerçekten gitmiyorum. İnanmak zorunda değilsin. Bronşit hastasi iki çocuğum var. Kendi keyfim için çocuklarımı riske atamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?