Duzelmek istiyorum

Kocanıza bırakın? Bir saat bakabilir herhalde bebeğe neticede babası. Kusura bakmayın ama olacak şey var olmayacak şey var 2 aylık bebek habire ağlarken masa kurup eşinizle sohbet etme hayaliniz gerçekten ütopik. Öncelikle bunu kabullenin bir süre hayatınız zorlaşacak virüs bu durumu ekstra zorlaştırıyor. Bebeğiniz büyüdüğünde, hayat normale döndüğünde masanızı da kurarsınız dışarı da çıkarsınız sohbetinizi de edersiniz uzun uzun. Şu an yapabileceğiniz en mantıklı şey ara ara bebeği babasına bırakıp kendinize vakit ayırmanız

Evine çeki düzen vermek için acele etme. Öncelik evde yemek bulaşık çamaşır olsun. En acılı bunlar. Bebek başta çok yorar. Sonra daha kolaylaşır. Benim bebeğim bir yaşında çok ağlayan nazlı bı bebek. Ama çok şükür düzenimi oturttum. Haaa çamaşır sepeti hiç boş kalmio. İki günde bı mutlaka çamaşır makinesi calisirt. İhmal edince çok çoğalıyo. Evdeki bütün fazlalıkları atıyorum. Böylece ferahladi evim. Düzene girdi. Mutfağa el atmam lazım . Ya nasip diyorum. Öncelik hala yemek bulask çamaşır. Yapcak bişey yok . Bebekli kolay değil. Çocukları ihmal edip haldir haldir iş yapmak ta bana göre degil. Çok yorucu ama koynuna alıp bol bol kokusunu içine çek. Büyüyünce özlüyor insan beş yaşındaki oğlum sarılıp öpüyor sonra anne yatağımdan çık rahat yatamıyorum diyo küçük te sabaha kadar yapışık. Çok yorucu oluyo ama diyorum ki bu günleri özlemek var. Demek ki sabaha kadar koynumda olmaya ihtiyacı var. Annelik dünyanın en zor mesleği. Ama tadına doyulmaz bişey.

Korona var korona. Saçımı eşim kesti hatta boyadı. Birde düzleştirici aldım. Oldu bitti. Ben bile girmiyorum kuaföre. Bebekli gidilir mi hiç

Kurban olduğum rabbim sana evlatlar versin eger dua falan okursan tesbih çekersen seve seve paylaşırım senin için

Süs püs önemlimi sen çocuğunun kukusunu kokla içine çek evladının kıymetini bil o minicik elleri yumuş kokusu cennet kokusu yumuşacık minik için millet canını vermeye hazır unutma

Kurban olduğum rabbim sana evlatlar versin eger dua falan okursan tesbih çekersen seve seve paylaşırım senin için
Amin canim benim Allah razi olsun dualarinda bizi de unutma yeter hem de hamilemiyssn hamilelerin duasi kabul olur derler
Sen de saglikca kucagina alirsin insallah Rabbim hayirli imanli evlat eylesin

Daha çok yenisiniz. Elbette oturacak zamanla her şey. Kendinize bakabildiğiniz, keyif yapabildiğiniz zamanlar gelecek. Kilo gibi konularda endişe etmeyin. Emzirdikçe gidiyor zaten. Siz şu anda anneliğe alışmaya ve bebeğin en küçük zamanlarının tadını çıkarmaya bakın.

duygu değişimleri çok normal, hormon dengeniz bile daha tam oturmamıştır. Zorlanmanız çok normal, uyku düzeni, günlük düzenİniz tamamen değişiyor. Bir kaç aya bakmışsınız, tecrübeli bir anne olmuşsunuz.

sizden şu anda devamlı düzenli bir ev, bakımlı, güzel giyimli bir kadın olmanızı kimse bekleyemez. Kendiniz de kendinizden beklemeyin. Ben yeni doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim, biz evdeyken uyuyakalmıştı aynı şekilde, annemler bize gelmişken biz de bebekle uyuyakalmışız, annemler kendileri kapıyı çekip gitmişler

neyse bol bol resim, video çekin. Uyumasını, uyanmasını, yemesini, gülmesini, çıkardığı sesleri. 11 sene sonrasından bildiriyorum, çok kıymetli oluyor. Zor ama Çok güzel bir dönemdesiniz. Biz şimdi o zaman giydiği minicik tulumlara bakıp seviyoruz, nasıl da sığmış bunlara, minicikmiş diye.

bebeginiz 6 aylik olana kadar biraz acele etmeyin,
o aylarda ek gidaya baslandigi icin size de biraz zaman kalabilir,
spora gidebilir veya arada bebeginizi birakip arkadaslarinizla gorusursunuz.

su ayinizda da bir seyler ayarlanabilirdi ama korona sebebi ile izole kalmaniz daha iyi olur.

cok kendinize yuklenmeyin,
zordur bebegin ilk yili, sizinki daha da zor evlere tikandigimiz icin.
kendinizi simartin ve guzel seyler soyleyin.

daha iyi hissetmek icin evde disari cikacakmissiniz gibi giyinebilirsiniz, iyi hissettirir beni.
arada bir komsuyu/ yakinda oturan tanidigi kahveye cagirmak da guzel bir degisiklik olabilir

Korona var korona. Saçımı eşim kesti hatta boyadı. Birde düzleştirici aldım. Oldu bitti. Ben bile girmiyorum kuaföre. Bebekli gidilir mi hiç
Görümcemin gittiği kuaför gayet temiz bir yerdi randevu ile çalışıyordu dezenfekte işlemi gayet iyiydi ve içeri kimse alınmıyordu ev oturmaları düğünlerin gezip tozmaların yanında 10 dk saç kestirmek bence gayet normal

Şuan bütün kuaförler bu şekilde çalışıyor. Siz devam edin. Temel ihtiyaç dışı kapalı ortama girmiyoruz biz. Anneme dahi gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…