Bebek Beslenmesi düzeltilmiş 5 aylık bebeğim çok iştahsız zayifladi ve sütümde iyice azaldı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sütünü artırmak için sağmalısın canım süt artırmak için ikinci yöntem ise su ve uyku bebeğine gündüz bakacak birini bul sen mutlaka gunduz bır saat uyu ben oyle yapıordum :KK70:
Denedim canım sağılmış sütü almıyor bu seferde süt ziyan oluyor kaşıklada biberonlada istemiyor siringada denedim birakabilecek kimsem yok :(

Bende4. Ayda yaşadım ve 5. Ay dış çıkardı ve sonrasında her dis cikarista aynı problem. Meyve filesi kullanın. Bir dilim sert elma yada havuç buzdolabında soğumuş fileye yerleştirin kemirsin. Rahatlar belki
Denerim canım bende düşündüm aynı şeyi acaba diş mi çıkarıyor diye ama kizarmazmi damaklari bide sert olmazmi yok hiç biri. . 1 aydır bu şekilde zaten diş olayı kaç ay sürer onuda bilmiyorum

ben kızlarıma 6 aylıkken başladım süte canım süt alerjisi yoksa verebilirsin benim doktorum öyle dedi 6 aydan sonra pirinç unuyla muhallebi yaptım bebe bisküvisi verdim sütle hiç bişey olmadı eğer süt ürünlerine alerjisi varsa veremezsin yoksa verirsin hiç bişey de olmaz şu an 30 yaşlarda olan herkes sütle büyüdü
doğru söylüyorsun canım son çare onu denicem umarım süt alerjisi olmaz

aynen dediğin şeyleri yaşadım,benimki de malesef 4 aylıkken tıpkı dediğiniz gibi memeyi reddetti ama ben hafif prematüre olduğu için ek olarak baştan beri mama veriyordum...şu an ek gıdaya geçttik ve anne sütü hiç almıyor,mama olarak baştan beri hipp verdik biberon ise dr brown gaz engelleyici olanıydı...kolaylıklar diliyorum....gaz sıkıntısı vardır, bizde 3 ay geceli gündüzlü çektik,şu an düzeldi çok şükür....keşke sütüm yetseydi ama malesef yetmedi,dünyanın sonu değil ya İNŞALLAH bir sıkıntı olmaz....
Canim biberonu bi alsa keşke istemiyor kesinlikle cildirmak üzereyim :( evet gazlı bir bebek zaten ilk aylar çok çektik şimdi bile hala azıcık emiyor gazdan cildiriyor gazini çıkarıyorum hevesi kaçıyor almıyor memeyi şu gaz problemi bir bitmedi kızım erken doğdu 1.5 ay kadar ondanmi hala bitmedi bilmiyorum

Kızlar Merhaba bebegimde 1 aydır iştahsızlık var. 14 saat emmedigi bile old. (1 ay öncesinde) ve emmedikce huysuzlandi sürekli ağlıyordu ısrarla memeyi reddetti doktora gittim tahliller temizdi fitil attılar düzelmedi gece gündüz ağlayan bir bebek uykusuzluk yorgunlukla sütüm iyice azaldı doktora gittik 1 hafta önce 1 kilo vermiş 5.5 kilo kalmış kuzum doktor mama aldırdı biberonu reddediyor zorlayinca itekliyor ve olcuyor kasiklada almıyor 2 kutu mama denedim almadı (isteyenlere yollayabilirim ziyan olmasın smilac ve evolvia) şimdi ne yapıcam kizlar akıl verin doktor alcak diyor tatlı mama verirsen seni kesin reddeder diyor kuzumun hali kalmadı bu ara emmeye biraz çabası var ama süt eskisi gibi değil :KK43:((
Sağıp uykuda vermeyi dene. Ben öyle büyüttüm
Ya uykuda emxirdim yada uykuda biberonla besledim
Ek gıdaya geçişimiz kabustu ama atlattık
Dene bence

Sağıp uykuda vermeyi dene. Ben öyle büyüttüm
Ya uykuda emxirdim yada uykuda biberonla besledim
Ek gıdaya geçişimiz kabustu ama atlattık
Dene bence
Mama ile takviye yapıcaksın o Zaman
Doktorunla görüş onun önerisini al
Ve uykuda besle

Ne?Düzeltilmiş 5 aylık bebek ne demek?:-)bence konu başlığını yeniden düzenleyin. .
Sorununuza gelince süt çoğalması için bol bol emzirmeye devam edin..yada sağın kendiniz..
Çokmu gùlüncüne gitti,bilmiyorsan yorum yapma arkadaşım,başlıkta bir hata yok,sen iyice öğrende öyle dalga geç insanlarla.iyi günler

Canım benim bebeğim de başta biberonu aldı. Ben de çok korktum beni bırakır diye ana biberonu bıraktı baya böyle devam ettik sonra çalıştığım için mecburen biberona başlamak istedim. Ama kabul etmedi . Yaklaşık 1 ay boyunca ağlamatdan kızdırmadan biberon vermeye çalıştım. Nihayet aldı. Sanırım sütü sıcak seviyorlar ben soğuk yapıyormuşum. Ya da denk geldi. Dr brown kullanıyorum aynı zamanda emmeyi de bırakmadı

Kuzum tüp bebek annesiyim zaten olmaması da dertti bizim için :))))
Yok gercekten cok zor cocuk buyutmek, o açidan dedim. Burada açilan konulari da okudukça iyice gozum korktu =) yemesi icmesi tuvaleti uykusu buyumesi okulu her seyi aman Allahım cok zor, Allah yardim etsin.

uyurken emzırsen emmıyormu

Canim biberonu bi alsa keşke istemiyor kesinlikle cildirmak üzereyim :KK43: evet gazlı bir bebek zaten ilk aylar çok çektik şimdi bile hala azıcık emiyor gazdan cildiriyor gazini çıkarıyorum hevesi kaçıyor almıyor memeyi şu gaz problemi bir bitmedi kızım erken doğdu 1.5 ay kadar ondanmi hala bitmedi bilmiyorum
gözlemlediğim kadarıyla kız çocuklarında gaz problemi daha uzun sürüyor.....ben yerinde olsam belki şırınga yöntemine dönerdim ama tabi o da çok zor bir işlem....düzelir İNŞALLAH cnm...

Back
X