duzen ve temizlik sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi snm2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devamlı bi toplama halinde olmak lazım yoksa çocuklarla çok zor düzen mesala mutfak toparlandı akşam o arada buzdolabının içi dışıda yüzeysel silinir hergün olmasada 2güne bir süpürmek lazım hergün yapsan süper zaten
çamaşır çamaşır en gıcık olay kurut ve bekletmeden yerleştir ütünü toplu yap kısaca çalışacaksın salarak olmuyor

çocuklardan dolayı düzen tutturamıyor olabilirsiniz.
ben çalışıyorum tabi eşimde çalışıyor.
cumartesi kahvaltıdan sonra başlarız temizliğe.
eşim evi süpürür siler.
bende banyo wc temizlerim, mutfak işlerini yaparım.
çamaşır varsa yıkanır asılır.
eski kuruyan çamaşırlar katlanıp kaldırılır.
ortalıkta ne kadar kıyafet çorap çamaşır varsa onları yerine kaldırmakla başlayın işe.
kirliyi temizi ayırın.
çocukların oyuncakları kitapları filan varsa herşey yerine konacak önce.
ev toplandıktan sonra temizlenmesi daha kolay bence.

Bir turlu evdeki duzenimi tutturamiyorum.ailecek daginigiz ve evim cok dagiliyo zaten evimde tadilat isleri cok ve hafta sonlari genelde onla ugrasiyoruz bide duzensizlik olunca cok kotu oluyor ev.duzenlim temizlim diyorum ama bi turlu soyle hersey duzenli yerli yerinde heryer piril piril olmuyor.evim tertemiz mis gibi heryer duzenli olsun istiyorum elimmi yakismiyo nedir anlamadim ama duzenli temiz bir evim olsa kendimi cok daha iyi hissedicem lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz.ise nerden baslarsiniz ?oda odami ilerlersiniz ?yoksa once daginikligimi toplarsiniz? hangi deterjani nerde kullanirsinz?

CANIMM
öncelikle yalnız değilsin emin ol..

yapman gereken ise dağınıklığı ortadan kaldırmak..

bi evi ne kadar temizlersen temizle dağınıksa pis görünür..

sonrasında bence oda oda git ben öyle yapıyorum :)
yatak odası bitti kapıyı kapat :) meselaaa

Back
X