- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
oy hamarat kuzum benim..bende çok memnunum kajcım cidden viledadan nefret ederdim bunu da öyle birşey sanmıştım hatta ilk alırken![]()
bu arada mutfaktaki halıyı kaldırdım cidden beni sinir ediyordu artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy hamarat kuzum benim..bende çok memnunum kajcım cidden viledadan nefret ederdim bunu da öyle birşey sanmıştım hatta ilk alırken![]()
farkı gördün dimi cidden çok rahat oluyor halısızoy hamarat kuzum benim..
bu arada mutfaktaki halıyı kaldırdım cidden beni sinir ediyordu artık..
evet başta baya zor geldi de şimdi alıştım sayılır. ama misafir gelince sererim geneefarkı gördün dimi cidden çok rahat oluyor halısız![]()
azaltarak bırakırsın o zamanevet başta baya zor geldi de şimdi alıştım sayılır. ama misafir gelince sererim genee![]()
aynen yavaş yavaş vazgeçiyorumazaltarak bırakırsın o zaman![]()
Bir turlu evdeki duzenimi tutturamiyorum.ailecek daginigiz ve evim cok dagiliyo zaten evimde tadilat isleri cok ve hafta sonlari genelde onla ugrasiyoruz bide duzensizlik olunca cok kotu oluyor ev.duzenlim temizlim diyorum ama bi turlu soyle hersey duzenli yerli yerinde heryer piril piril olmuyor.evim tertemiz mis gibi heryer duzenli olsun istiyorum elimmi yakismiyo nedir anlamadim ama duzenli temiz bir evim olsa kendimi cok daha iyi hissedicem lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz.ise nerden baslarsiniz ?oda odami ilerlersiniz ?yoksa once daginikligimi toplarsiniz? hangi deterjani nerde kullanirsinz?