düzenlenmiş haliyle "pınar'ın çeyizi"

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çeyizini daha yeni görüyorum hepisini çok beğendim herşeyn bitmiş sayılır beyaz eşyalar oda takımları kocaman maşallah :nazar:

hisar ile ilgili yazdıklarına sağol canım hem topikimden hemde özel msj yoluyola sana sorularım oldu :)))))))))

canımm senin topiğe yazdım özelden msj atamıyorum :) ama ben mağaza adresi filan verdim belki yayınlamazlar o cevabımı :)

Eki Görüntüle 359866

battaniyemi aldımm gri olanı :) ve çok güzel havlular aldımm

$DSC00113.webp

$20120117151753203.webp

bu havluları çok beğendimmm %25 indirim de var :)

canımm mağazada gördüm ama almamıştım eve gelince pişman oldum :) alıcam en yakın zamanda

%25 indirim mağazada da var mı yoksa netten alışverişlerde mi sadece:51: pempesi çok cici duruyor:16:

Kızlaaaar kahvaltı seti için porland Kaya maya serisi düşünüyorumm dikdörtgen tabakları var makinede yikanirken sorun olur mu acaba yerlestirirken filan ???? Bide porlandın tabakları çok ağır sanki di mı ?? Ama tasarımı mükemmel ;)

Kızlaaaar kahvaltı seti için porland Kaya maya serisi düşünüyorumm dikdörtgen tabakları var makinede yikanirken sorun olur mu acaba yerlestirirken filan ???? Bide porlandın tabakları çok ağır sanki di mı ?? Ama tasarımı mükemmel ;)

canım ben kaya&maya serisinden nişanlımla ikimize özel olsun diye iki kişilik kahvaltı seti ve iki kişilik yemek takımı düzdüm. çünkü çook özeller ikimize özel olsun istedim. ayrıca misafir için karaca kahvaltı seti de aldım:)

canım ben kaya&maya serisinden nişanlımla ikimize özel olsun diye iki kişilik kahvaltı seti ve iki kişilik yemek takımı düzdüm. çünkü çook özeller ikimize özel olsun istedim. ayrıca misafir için karaca kahvaltı seti de aldım:)

canım servis tabaklarını yuvarlak mı aldın dikdörtgen mi ? Ben dikdörtgen olanları çok beğeniyorum ama kullanışlı olur mu acaba ? Bide ben 6 kişilik düşündüm ama seninkide çok mantıklı hakkaten ..

canım servis tabaklarını yuvarlak mı aldın dikdörtgen mi ? Ben dikdörtgen olanları çok beğeniyorum ama kullanışlı olur mu acaba ? Bide ben 6 kişilik düşündüm ama seninkide çok mantıklı hakkaten ..

canım benimkiler yuvarlak. kullananlar kare tabakların bulaşık makinesinde sorun çıkardığını söyledi ben de yuvarlak aldım. 6 kişilik de alabilirsin ama o kadar özel bir tasarımı şahsen ben misafirlerimle paylaşamam :))) ama 6 kişilik alırsan da biraz bencillik edip hepsini kendin kullanabilirsin canım :))

canım benimkiler yuvarlak. kullananlar kare tabakların bulaşık makinesinde sorun çıkardığını söyledi ben de yuvarlak aldım. 6 kişilik de alabilirsin ama o kadar özel bir tasarımı şahsen ben misafirlerimle paylaşamam :))) ama 6 kişilik alırsan da biraz bencillik edip hepsini kendin kullanabilirsin canım :))

eşinle çoook mutlu kahvaltılar edersiniz yemekler yersiniz umarım ;) bende okadar güzel bisey alırsam herkes görsün isterim ;)) ama annemde aynı senin dediğin gibi akil vermişti canım

battaniyem tek kişilk bi tane aldım acaba aynısından bitane daha mı alsam yoksa farklı bişey mi baksam ?

$main.webp

Back
X