Düzenli Adet Görüp Gebe Kalamayan Var mı?

Evet evet benim de aynı şekilde 26 günde bir düzenli adet, tahlillerde bir sıkıntı yok. Ultrasonda pcos görüntüsü. Hatta bir rahim filmi kalmıştı onu da aşılama olacağım ay çektirdim. Orda da bir sorun yoktu. 2.yıla 1 ay vardı aşılama denedik 3 ay sonra kendiliğinden nasip oldu.
Stres kesinlikle etkiliyor, herkes bunu söylüyor, ama olumsuzu gördükçe stres olmamakta pek mümkün olmuyor. Ben düzenli olarak doktorla ilerlemedim hep bir umut kafamdan atarım kendiliğinden olur diye bekledim, sonra da sabrım tükendi.
O kadar olmayacağına emindim ki adet geciktirici bile kullandım. Hatta gebeliğimi tatil dönüşü adet geciktiriciyi bıraktığımda 6 haftalıkken öğrendim
Amin inşallah canım Çok teşekkür ederim Çok şükür bugünlere kadar geldik. Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin Daha fazla bekletmeden önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallah

Devlet hastanesinde rahim filmi çekilmesi uzun sürer diye ben özel laboratuvarda yaptırdım. Gidip hsg çektirmek istiyorum deyince yapıyorlar.

Ben de senin gibiydim Dr gidip gönderirdi herhangi sorun yok derdi.. Hiç beklemediğim anda 2 sene içinde oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…