Allah kolaylık versin canım benim, Allah ıslah etsin böyle insanları da başka diyecek bir şey yok. En saygılı insanı bile bu hale getiriyorlar, eminim sende de durum boyledir. Tez zamanda rahatlayın inşallah, Allah yuvanın birliğini huzurunu bozmasınKızlar güne güzel başlamadım ama olsun buna da şükür diyorum sorun yine eşimin annesi hiç bir şekilde görüşmeme kararı aldık zor da olsa sabır ediyoruz bu kadına izin verip evine alan kendisi tabi inanın anlatsam şok olursunuz.
Allah tan sabır diliyorum tez vakitte de bu insan görünümlü yılandan uzaklaşmak istiyoruz bu insanın bir şerli ailesi var pis işler çeviriyorlar . Bu aile benim haberim yok ama bizim eve sarmaya başlamış tesadüf duydum kiracı uyardı meğersem kp ye söylemişler kp tepkisiz çok tuhaf biridir bana göre.
Bilmiyorum kızlar öyle bir sıkıntı ki bu içimi daralttı sinirden duvara yumruk attım elim acıyo ama haddini bildireceğim yüzleşmedim henüz.Bi gidip hesap sorasım var ama muhattap olmadım.
İşin kötüsü hiç düşünmeden çıkar giderim artık ama ev yaptırma konusunda inş. kararımız var bu yüzden beklemedeyim.
Ve de erkek kardeşime söz verdik bizim evin alt katıiçin bilemiyorum onu yüzüstü bırakamam ama çıkıp kendi evime katabilirim böyle de olabilir.
Bana dua edin kızlar şu yılandan kurtulayım ben böyle konuşacak biri değilim ama tüylerim diken diken oluyor duyduklarımla.Derdimi size yazmak istedim kardeşlerimle ablam ve abimle de konuşacağım bugün Allah'ım bize çok güzel bir hayır kapısı açsın inş.
Bebek ???Yapalım canom ❤ sen neler yapıyosun? Bizim bebek falan yoğun geçti bayramlaşmadık bile senle
Amin amin amin Allah razı olsunRabbim feraha çıkarsın canım. Kalbi kötü olanları, bizlerden fersah fersah uzak eylesin.
Amin Pinhan Allah razı olsun eşim gerçekten tertemiz bir müslüman babası sessiz sakin ablası dolduruşlara geldi yoksa temiz biridir gerisi berbat Allah'ın selamını veriyordum bu kadar ama ben nereden biliyim kv bunların her zaman arkasında duran biri diye.Teneffus Zili Allah hayırlı kapılar açsın çıkış yolu göstersin canım.
Anne baba dediğin ne kıymetli oysa. Fakat bazıları böyle işte. Hatta bazılarına Allah rızası gözeterek yaklaşıyor, sevmesen de idare ediyorsun. Ama seninkiler o durumu da aşmış.
Anladığım kadarıyla kötü işleri de var. Böylesi uzak olsun. Allah görüyor ya herkesin niyetini.
Sağlığından olacaksın.Sağlık ve huzurdan ötesi boş bu dünyada.
Uzak olmanız en iyisi.
Allah yardımcınız olsun, fazla sıkma canını. Eşinle birlik olduktan sonra, bu da geçer
Cidden Bonus öyle benim sekiz yıldır uğraşım bu yalnız bayanın her daim gerçek yüzü ortaya çıkıveriyor sandığımdan da tehlikeli biriymiş zamanla anladım maalesef, sağolasın.
Allah razı olsun canım sağolasınAllah kolaylık versin canım benim, Allah ıslah etsin böyle insanları da başka diyecek bir şey yok. En saygılı insanı bile bu hale getiriyorlar, eminim sende de durum boyledir. Tez zamanda rahatlayın inşallah, Allah yuvanın birliğini huzurunu bozmasın
Denemedim canım koltuk halı siliyorum onunla. renklilerdeki lekeler için renklileri Yıkayacağım zaman Lekeli renklilerin sadece lekeli yerlerine pembe vanish döküyorum biraz bekletip makinede yıkatıyorum çıkıyorŞu bingonun çamaşır suyunu renklilerde çıkmayan lekeler için de kullanılır mı acaba?
Hmm tamam sağol vanish çok pahalı yaptılarDenemedim canım koltuk halı siliyorum onunla. renklilerdeki lekeler için renklileri Yıkayacağım zaman Lekeli renklilerin sadece lekeli yerlerine pembe vanish döküyorum biraz bekletip makinede yıkatıyorum çıkıyor
Allah yardımcın olsun hep dualarımdasın sen ve burda gerçekten kalpime dokunan kişiler bu kv hep böyleydi AAllah'a havele et mmuhakkak karsiligini alacaksın sabrınınKızlar güne güzel başlamadım ama olsun buna da şükür diyorum sorun yine eşimin annesi hiç bir şekilde görüşmeme kararı aldık zor da olsa sabır ediyoruz bu kadına izin verip evine alan kendisi tabi inanın anlatsam şok olursunuz.
Allah tan sabır diliyorum tez vakitte de bu insan görünümlü yılandan uzaklaşmak istiyoruz bu insanın bir şerli ailesi var pis işler çeviriyorlar . Bu aile benim haberim yok ama bizim eve sarmaya başlamış tesadüf duydum kiracı uyardı meğersem kp ye söylemişler kp tepkisiz çok tuhaf biridir bana göre.
Bilmiyorum kızlar öyle bir sıkıntı ki bu içimi daralttı sinirden duvara yumruk attım elim acıyo ama haddini bildireceğim yüzleşmedim henüz.Bi gidip hesap sorasım var ama muhattap olmadım.
İşin kötüsü hiç düşünmeden çıkar giderim artık ama ev yaptırma konusunda inş. kararımız var bu yüzden beklemedeyim.
Ve de erkek kardeşime söz verdik bizim evin alt katıiçin bilemiyorum onu yüzüstü bırakamam ama çıkıp kendi evime katabilirim böyle de olabilir.
Bana dua edin kızlar şu yılandan kurtulayım ben böyle konuşacak biri değilim ama tüylerim diken diken oluyor duyduklarımla.Derdimi size yazmak istedim kardeşlerimle ablam ve abimle de konuşacağım bugün Allah'ım bize çok güzel bir hayır kapısı açsın inş.
Sen nasılsın canım iyi misin ? Ben de köydeydim internet çok çekmiyor ben de giremedim epeyHayırlı günler arkadaşlar bayağıdir giremiyorum, nasılsıniz, insallah herşey yolundadır
İyiyiz teyocan bu aralar ben de uğrayamadım sen nasılsınHayırlı günler arkadaşlar bayağıdir giremiyorum, nasılsıniz, insallah herşey yolundadır
Ne güzel duruyor o çay
Ooooo kuzum seni görmek banada çok güzel geldiNe güzel duruyor o çay
Seni görmekte öyleOoooo kuzum seni görmek banada çok güzel geldiDün hafif bir yağmur ciseledi onun ardından serin serin banada keyifli geldi
Nasılsın birtanem
Yeğeni oldu, hala oldu yani
Hayyyy maşallahYeğeni oldu, hala oldu yani
Evim mahkemelik kuzum mutayit direniyor bu bekleme süreçi bizi baya yıprattı o yüzde evi taşıdık eşim burdaki işleri meçbur toplamak zorunda sorun tek evde değil Farklı yerlerde bazı mülklerde vardı hepsiyle ilgilenmek zorunda Ev almak burda zaten en tehlikeli iş alamıyoruz yeni yapıların en az 6 ayı var neye nasıl güveneceğimizi şaşırdık.Seni görmekte öyle
Malatyadasın sanırım. Çok şükür canım tatilde nasıl olunur çocuklarla çıldırmacalar
Tablet bilgisayar oyunlarına direniyorum çok zor bu zamanda akıntıya karşı kürek çekmek gibi
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?