- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Tiniminin saçları nasıl ki ben göremedimBurda olduğunu biliyordum konusmustk daha önce. Dedigim gibi küçük bi sehir o olduğunu tahmin ettm oryaa cok gidip gelmisligim var genel olarak digerlerine az cok asinaydm sacini falan görünce emin oldum aslında. Adını sordum kendimden bahsettm o da hemen tanıdı zaten
Tam olarak nerde konusu gecmisti hatırlamıyorum ama uzun saçlı olduğu konusu geçmişti nedense öyle aklımda kalmıştı yoksa ben de hic görmedimTiniminin saçları nasıl ki ben göremedimresmi de yok
İnşallah canım benimAllah yardımcınız olsun canım.Hakkınızda hayırlısı olsun,bulunur inşallah.
Ben kullanıyorum çok memnunum. Hem bezi büyük hem her yerde kullanılıyor kurulamaya gerek kalmıyor sadece tv de biraz iz yaptı bende. Onun dışında her yerde kullanıyorunKızlar su sleepy toz alma mendillerini kullanan var mı memmun musunuz ?
Ben mobilya tozlarını almak için aldım da daha açmadım.
Kurulama yapmaya gerek kalıyor mu ?
Rapunzel desene maş.Tam olarak nerde konusu gecmisti hatırlamıyorum ama uzun saçlı olduğu konusu geçmişti nedense öyle aklımda kalmıştı yoksa ben de hic görmedim
Tiniminimavihanim saçı masallah öyle belinde falan degil örülmüştü baya uzundu
Tam bi tiniminihanimdi tanimamam mümkün değildi
Özlettin kendini ablam aklımdaydın.
Bonus um nasılsın kuzum akşam çok yağmur yağmış
Günaydın kızlarOğlan durdu durdu tam okula başlayacağı gün hasta oldu. Şimdi ikimizde evde hasta yatıyoruz.
Sağol bonuscum. Babası oldu sonra oğlan sonra ben sırayla geçti hepimize. Bi yönden başında olması iyi oldu sonra çok olmaz inşallahGeçmiş olsun gölge çok duydum okuldan önca hasta olan bu ara.
Benim kızın sacları gibi önceden arkadan çekilmiş bir fotosunu profil yapmıştıTiniminin saçları nasıl ki ben göremedimresmi de yok
Yolldamısın hayırlı yolculuklar canım
Nasılsın ablam bitti mi Malatya da işlerinizGünoşmillet
Bu ara sessiz okuyucu olarak hızlı baktım çıktım Teneffüscüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?