- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.136
- 598
Buraya yazmak bana iyi geliyor kendimi yazacam diye işleri yapmaya mecbur hissediyorumOlur mu öyle şey canım ben de yazmaya geldim.
Çoluk çocuk gelecek ne yapalım kolay gelsin sana da bende eşlik ediyorum
Teşekkür ederimNe rahatsız olması mutlu oluruz
Oh mis mis ellerine sağlık bende daha yeni geldim eve şimdi sofrayı hazırlıyorumSadece çamaşır yıkandı bişey yapamayınca dedim yemekleri koyayım.
Pırasa koydum pişiyor bir de çubuk makarna yapıyorum yeter.
Salata yaparım.
Bisküvili pasta yapacaktım bir de.
O nedir loraEki Görüntüle 3358107 otofaji yaptigimi dusunuyor canim bi bilse neler oldu
Büyük kız götürüp getitiyor ben yokken o küçük kızla ilgileniyorBaya da varmış okul nasıl oluyo bu durumda efser?
Ahiretliğim bu bir uygulamamıEki Görüntüle 3358107 otofaji yaptigimi dusunuyor canim bi bilse neler oldu
AClik suresini uzatarak kotu hucreler yenileniyor tubisO nedir lora
Aralikli oruc uygulamasi ahiretligim. Unutmusum daldimAhiretliğim bu bir uygulamamı
Amin Allah razı olsun.allah kabul etsin, benimde 16 gün borcum vardı, pazartesi perşembe tutmaya başlamıştım ne güzel 8 gününü tuttum çok kötü grip oldum ara verdim. mecburen en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum. bu cumartesi taşınma işimiz var onuda bi atlatalımda inşallah
Olur efserim dun buzdolabini yapim dedim kalkamadim. Kilerden devam edelimAktif Lora Ahiretliğim bu gün killler dolabını yapmayı dünüşüyoru varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?