Bende sevmem samimiyetsiz geliyorHiç de sevmem düz gülen bu suratı
Hah ya aynen öyle bir de şunu sevmem nefret ifrittir benim içinBende sevmem samimiyetsiz geliyor
lora nın çöreklerinden canın mı çekti acabaEve neden haşhaş alıp geldim acaba kimin yüzünden
Buna yaslanmış öyle açıyor
Gerçekten öyle 6 gün evde tekim hiç bi sorun yok eşim sadece pazar günleri evde pazartesi ev pert durumda oluyor şaşıyorum vallaTünaydııınhaftasonu enkazını kaldırmaya çalışıyorum, ayyy erkekler evde olsa bir yandan iyi bir yandan kötü iş bitmiyor hiççç
Bonuus benimde deve tabanı var hiç açmıyor neden acaba ya ? Bakımında önereceğin bi şey var mı ? 6 ay olmuştur alalı sadece 1 yaprak açtı
Evim güneş almıyor maalesef sabah güneşini alıyor sadece güneşlik kapalı olduğu için güneş görmüyorKök gelişmiyordur canım bütün çiçekler için geçerli kök gelişecek ki kendi de büyüsün. Ya da güneşi çok az alıyordur.
6 ay baya olmuş aslında yerine alışması için.
Aldığın saksıda mı hala?
Toprak değişimi yapıp yeniden dikersen güneş alan bir yere koyarsan yaprak verir.
ONun önündekini açsan olmaz mı? İyi bir toprakla solucan gübresi karıştırırsın önümüz bahar bir sürü yaprak verirEvim güneş almıyor maalesef sabah güneşini alıyor sadece güneşlik kapalı olduğu için güneş görmüyordeğiştirdim saksısını acaba küçük mu geliyor saksı ?
Tamam bugün acıyım bari güneş alsın. Kaç günde bi suluyorsun acaba ? Toprak markette satılan çiçek toprağı koymustum o olur mu ? Bide resmini atıyım sana saksısı küçük mu acaba bakar mısın bi ?ONun önündekini açsan olmaz mı? İyi bir toprakla solucan gübresi karıştırırsın önümüz bahar bir sürü yaprak verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?