- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.349
- 598
- 32
Yorumlar kesinlikle sahte. Parayla yaptiriyorlar birde.
Kiraz sapi cok etkili benim baska rahatsizliklarimdan dolayi kullanamiyorum. Ama cevrrmde cok öyle onunla zayıflayan. Kekik iciyorum ben şu aralar. Hem yağ yakiyormus hemde iltihap enfeksiyona iyi geliyor.
Aynı cnm beyin fonksiyonları çalışmıyor bilimci kapalı kendi kendine nefes alamıyor entube bugun tahlilleri yapılyo .yarın öğlen doktor açıklama yapcakNasıl oldu hastaniz canim
Ay bunlar mecburen günlük yapmamız gerekenler ama ben çoğu zaman bunları bile yapamıyorumNey peki ney süpürüp silmeyi iş saymıyorsak neyi sayıcaz
Ben deAy bunlar mecburen günlük yapmamız gerekenler ama ben çoğu zaman bunları bile yapamıyorum
Rabbim güc versin hepinize. Inşallah netleşir tedavi olup iyileşir mubarek gün hürmetineMarket alışverişide trendyoldan yaptım getirdiler yerleşti etti herşey hayırlısı hakkımızds
Babane bı yandan astım bronşit tikanyor ağlıyor vs bazen duruyor önceden de evlatları var kaybettigi karmaşık vaziyette o da .
Bende karmasigim ama güçlü durmak zorundayız işte
Amin canım inşallahRabbim güc versin hepinize. Inşallah netleşir tedavi olup iyileşir mubarek gün hürmetine
Bende kocama arkadaşlarıma trip atarkenBen kocama tripli olduğum zamanbunu atıyorum
Allah şifa versin inşallahAynı cnm beyin fonksiyonları çalışmıyor bilimci kapalı kendi kendine nefes alamıyor entube bugun tahlilleri yapılyo .yarın öğlen doktor açıklama yapcak
Pıhtı belirtileri varmış
Babasida bu şekilde kaybetti hayatini 2020 de 1 aya yakın yoğun bakımdaydi bu da öyle
Cihaza bağlı olduğu için mr a alamıyorlarmjs tahlilelrer anlicaklarmis
Hastane de tanıdık çok Allah'tan her an haber alma şansımız var ve oldukcada yakın mesafe de
Allah'tan ümit kesilmez rabbim hayırlısı versin
Ya felç şekilde kalıcak ya da ...
Babası gibi
Öğlen evdeki yemekleri verdim hastaneden döndüklerinde
Sonra eltimde sağolsun yardımcı oldu toplamaya vs
Bende yemeklere giriştim
Gelen giden olldu sağolsun herkes şok içindeydi haliyle daha dün sapasağlamdi
Encok muratim o icleniyor ah babam ah babam diye
Ben de rahat uyuyabilirimLimonsuzzcay bisey yokmus kız gozumde buyutmusum bitti mis gibi oldu rahat uyuyabilirim artik
Bende valla senden aldım gazı Allah razi olsunBen de rahat uyuyabilirimSayende valla yoksa sabaha kalacaktı
Ayyyy canımBende valla senden aldım gazı Allah razi olsun
Sana sinirliyim, söylemek istediklerim var ama söylemiycem sen anla emojisiBende kocama arkadaşlarıma trip atarkenatıyorum tam sana gıcıgım gülüşü değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?