Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neden böyleler ya ciddi ciddi sinirlenmiş bembeyaz oldu sinirden bayilicak sandik ondan aradim diyor öğretmen, Evde de gergin mi senin ki
Ah kıyamam ya bu kadar sinirlenecek ne olmuş peki ?
Evet canım evde de gergin. Sinirini kontrol etmede zorluk çekiyor bi de bazı çocuklar bilerek sinirlendiriyor.

Ah kıyamam ya bu kadar sinirlenecek ne olmuş peki ?
Evet canım evde de gergin. Sinirini kontrol etmede zorluk çekiyor bi de bazı çocuklar bilerek sinirlendiriyor.
Herşeye sinirleniyordu zaten.mac yaparken olmuş olan baska siniftan cocuklar gitmis üstune. Kac yasindaydi ? Ön ergenlik olabilir dedi öğretmeni işte boyle degildi normalde. Allah sukunet versin tüm cocuklara insallah

Çocukların gergin, sinirli ve öfke kontrolü yapamamalarını ben üzülerek pc tablet ve telefonlara bağlıyorum.

Tabiki sizler anne olarak daha iyi gözlem yapıp, neden böyle olduklarını daha iyi bilirsiniz
Cok cok azalttik ekranı penyezim. 15 dk hafta ici bazen unutuyor uyuyup kaliyor. Bende yedikleri ictiklerinden oldugunu dusunuyorum paketli gidalar falan kesemiyorum onlari

Herşeye sinirleniyordu zaten.mac yaparken olmuş olan baska siniftan cocuklar gitmis üstune. Kac yasindaydi ? Ön ergenlik olabilir dedi öğretmeni işte boyle degildi normalde. Allah sukunet versin tüm cocuklara insallah
Küfür falan bişey duymuştur birden durduk yere olmaz sen çok gitme üzerine iyice anla ne olduğunu |

Çamaşırı serdim kuruyanları topladım
kuruyanları katladım yerleştirdim
kızın bornozunu makineye attım
evin her odayı süpürdüm
yemek hazıladım yendi
bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım ocağı sildim hazırladık evden çıktık
Kızı ablası okuldan aldı şimdi bilim sanata getirdim akşam eve geç gideceğimiz için bugün yemek yetişmez dışarda yeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…