- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.042
- 598
- 37
Ah kıyamam yaNeden böyleler yaciddi ciddi sinirlenmiş bembeyaz oldu sinirden bayilicak sandik ondan aradim diyor öğretmen, Evde de gergin mi senin ki
Ben yazacaktım sen yazmışsın hayalim, ben hem iş yapıp hem burada aktif olamam sanırımKızlar hem iş yapıp hem bu kadar aktifliğiniz ne kadar hamarat olduğunuzu gösteriyor tebrik ediyorum hepinizi
Herşeye sinirleniyordu zaten.mac yaparken olmuş olan baska siniftan cocuklar gitmis üstune. Kac yasindaydi ? Ön ergenlik olabilir dedi öğretmeni işte boyle degildi normalde. Allah sukunet versin tüm cocuklara insallahAh kıyamam yabu kadar sinirlenecek ne olmuş peki ?
Evet canım evde de gergin. Sinirini kontrol etmede zorluk çekiyorbi de bazı çocuklar bilerek sinirlendiriyor.
Cok cok azalttik ekranı penyezim. 15 dk hafta ici bazen unutuyor uyuyup kaliyor. Bende yedikleri ictiklerinden oldugunu dusunuyorum paketli gidalar falan kesemiyorum onlariÇocukların gergin, sinirli ve öfke kontrolü yapamamalarını ben üzülerekpc tablet ve telefonlara bağlıyorum.
Tabiki sizler anne olarak daha iyi gözlem yapıp, neden böyle olduklarını daha iyi bilirsiniz
Küfür falan bişey duymuştur birden durduk yere olmaz sen çok gitme üzerine iyice anla ne olduğunu |Herşeye sinirleniyordu zaten.mac yaparken olmuş olan baska siniftan cocuklar gitmis üstune. Kac yasindaydi ? Ön ergenlik olabilir dedi öğretmeni işte boyle degildi normalde. Allah sukunet versin tüm cocuklara insallah
Bende olamıyorum abla dinlendikçe girip yazıyorum sadeceBen yazacaktım sen yazmışsın hayalim, ben hem iş yapıp hem burada aktif olamam sanırım
Düşüncesi bile yetti uyandıHala geç değil uyuyabilirsin
Kendi söylesin dimi gelinceKüfür falan bişey duymuştur birden durduk yere olmaz sen çok gitme üzerine iyice anla ne olduğunu |
Yani mutlaka söyler zaten sen okuldan söylendiğini sakla diye demedim karşı tarafta bişeyler yapmıştır ikiside çocuk birine sen naptın nasıl yaptın diye aşırı yüklenme demek istiyorum önce anla sonra tepkini koy.Kendi söylesin dimi gelince
Üzerine gitme hatta sinirliyse bekle geçsin o zaman gerçek duygularını net anlarsın kendini üzmeKendi söylesin dimi gelince
Tesekkür edrrim kizlar yazmisim iyi ki bende gerilmişimÜzerine gitme hatta sinirliyse bekle geçsin o zaman gerçek duygularını net anlarsın kendini üzme
Bitti mi şarjınKeşke insanlar şarj olabilseydi
Hiç dolmadı kiBitti mi şarjın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?