Aynen en güzeli.Nevresimi değiştirmişsin duş alıp yatmışsın en güzel terapi valla ya
Bende sevmem pek eşimle değiştiriyoruz yorgana geçirmek zulüm
Her işe üşeniyorum ben yapım öyle ama yapacak kimse olmayınca tıpış tıpış yapıyonAynen en güzeli.
Hem duş hem nevresim. Ohh mis.
İş ki üşenmeyesin
Ben de üşengecim.Her işe üşeniyorum ben yapım öyle ama yapacak kimse olmayınca tıpış tıpış yapıyon
No panik olmak, sakin kalmakPanik oluyorum her fırsatta giriyom
Hani dünyaya bir daha gelecek olsam şöyle üşenmek nedir bilmeyen tezcanlı biri olmak isterdim.
Tamam abla bi daha öyle yapıyım bariNo panik olmak, sakin kalmakbaktın çok sayfa var hemen yazıyoruz okuyamadım, önemli birşey varmı özet geçermisiniz diye hemen rapor edilir
No panik olmak, sakin kalmakbaktın çok sayfa var hemen yazıyoruz okuyamadım, önemli birşey varmı özet geçermisiniz diye hemen rapor edilir
BakNo panik olmak, sakin kalmakbaktın çok sayfa var hemen yazıyoruz okuyamadım, önemli birşey varmı özet geçermisiniz diye hemen rapor edilir
Heh aynen bi de ondan kesinliklebende aynısını isterdim bide her şeyi düşünmeyen umursamaz biri olmayı
Swetimm benim içinde soba üstünde Türk kahvesi yapıp içermisinizHelloooo ben geldim
Köye geldik akşam annemle burda kalcaz bugün
Bedavamı sandın para verip aldımYalnız o premium a giriyor
İçeriz ablişSwetimm benim içinde soba üstünde Türk kahvesi yapıp içermisiniz
O raporu ben devirip yazayım sen gör gününüNo panik olmak, sakin kalmakbaktın çok sayfa var hemen yazıyoruz okuyamadım, önemli birşey varmı özet geçermisiniz diye hemen rapor edilir
Penyez ablamın gönlü zengin bonus premıum istiyor baksana
Penyez ablamın gönlü zengin bonus premıum istiyor baksana
Gönder gelsin bekliyorum uyumadım bak efserimmmBak eski günlerim geldi aklıma
Şuraya devirip devirip kamyon yazıları döşüyeyim çıksınlar işin içinden sabaha kadar
Sabah 6:30 ta beklerimGönder gelsin bekliyorum uyumadım bak efserimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?