kendinize kadar yapıcaksan yetişir bence1.5 saate yetişir mi ki?
Kime çekmiş acabaHiçbisi yapmadim yatak toplamaca camasir falan rutin. Oğlum aradı öğretmeninden aklım cikti manti yapar misin acil diyorkime cekti bilmem ki boğazi ta ordaan
Buyüzden bende bu sene 4 gün hastanede yattım geçmiş olsun canımKanında enfeksiyon çıktı kızlar sağolun
1 beze yeter1.5 saate yetişir mi ki?
Öğretmenine ` canım mantı çekti arayabilir miyim ‘mi dedi acabaHiçbisi yapmadim yatak toplamaca camasir falan rutin. Oğlum aradı öğretmeninden aklım cikti manti yapar misin acil diyorkime cekti bilmem ki boğazi ta ordaan
Yorulmuşsun zaten yanına bi kısır yeter aslındaSarma yaptım çocuklara boynumu fena ettim geldim.
Dinlenm bakim yemek ne yapcam
Bulaşık makinasını boşalttımYatakları topladım
Çocuklara tost yaptım
Kırlent ve yastık kılıflarını makinaya attım
Bitince astım
Süpürgeyi temizledim
Evi süpürdüm
Toz aldım
Salonu ve çocukların odasını topladım
Duvar rutubet olmuştu temizledim
Koltuk örtülerini düzelttim
Yetmez sanki1 beze yeter
O senin balıklığındanEfser O dediğin haller gözyaşı falan bende dört mevsim
1 saat 1 beze yaparsın yaaaYetmez sankibuzlukta mantı olmalı
Bonusum hafta sonu ateş titreme boğaz ağrısı vardı şimdi sadece boğaz ağrısı var sesim tamamen gitti antibiyotiğe bugün başladımSen antibiyotik falan aldın mı canım neyin vardı
Çok teşekkür ederim ablacımmgünaydın,çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta bende yeni iyileştim.
Çorba salata makarna yap gitsin oruçsundaSarma yaptım çocuklara boynumu fena ettim geldim.
Dinlenm bakim yemek ne yapcam
Çok Geçmiş olsunBonusum hafta sonu ateş titreme boğaz ağrısı vardı şimdi sadece boğaz ağrısı var sesim tamamen gitti antibiyotiğe bugün başladım
Çok teşekkür ederim ablacımm
Rabbim bütün hastalara şifa versin
Sağol ablacımmÇok Geçmiş olsunatladım sanırım
Haklısın aslında maskeye kışın devam etmeliyizSağol ablacımmdedim ki fizik çok iyi geldi sırtım düzeldi neyse bu da geçer elbet ama ben hastaneyi bu kadar kalabalık görmemiştim maske kesinlikle kullanın
Evde mantı seven varsa buzlukta mantı bulunmalı anlamında dedim1 saat 1 beze yaparsın yaaa
Buzluktakı mantı 30 dakikada hazır olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?