Ne gelecek?Benimki de yetiismicek bugün gelmesi lazımdı daha yolda olsun hosgelmis Ramazan
Benim akşamki deniz anası fenerinden yapsın dimi vdhddhdjkdSenin ufaklık küçük kartondan ay yıldız kessen bile yeter ona
Ramazan süslerimNe gelecek?
Doğru doğru hamdolaun çok şükürHüzünlenmeyin ya kuraklık kapıda şükür ki yağıyor
Yazım var geçen seneden bu sene küçük kutulu hediyeler hazırlıyorumRamazan süslerim
Sen nasıl aldım ben kararsız kaldım yaaBenimki de yetiismicek bugün gelmesi lazımdı daha yolda olsun hosgelmis Ramazan
Gunluk kese gibi miYazım var geçen seneden bu sene küçük kutulu hediyeler hazırlıyorum
Evet aslında oda olurmuş ama bende ledli falan susleyim diye istiyorum ama bakalımSenin ufaklık küçük kartondan ay yıldız kessen bile yeter ona
Dur atiyim. Balon evde çok onları nefeslicem ekstra olarakSen nasıl aldım ben kararsız kaldım yaa
Hangisini alsam
Diyanetin etkinlik kitabı uygun baya başka da aldım onlar tedarik edildi diyor diyanet yüzünden bekliyorum pazartesi salı anca gelir heraldeRamazan süslerim
Dur atiyim. Balon evde çok onları nefeslicem ekstra olarak
Gunluk kese gibi mi
Neden olmasın ben bakınca heyecanlandim kendim için de alıyorumSüslere bende heveslendim şimdi ama çocuk yok ki kendim için mi süslüycem
Süslere bende heveslendim şimdi ama çocuk yok ki kendim için mi süslüycem
Süsle kız ben çocuklardan daha heyecanlıyım hepimize geldiSüslere bende heveslendim şimdi ama çocuk yok ki kendim için mi süslüycem
Bende heyecanlandım sizinkileri görünceNeden olmasın ben bakınca heyecanlandim kendim için de alıyorum
Buda güzelmiş ben Led almasam mı kararsız kaldım
Led alma fokri geri yüklendiSüsle tabi ya ben ledleri yakıp tesbihimi önünde çekiyorum pek hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?