Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel şeyler düşünmüşsün kızın kaç yaşındaydı ?

Ben çok hoşlanmıyorum aslında ondan. Arada kafaya eserse Şal takıyor arkadaşları takıyor diye aldım ona hevesli. Dur atiyim
Sağol canım evet boynun açık olması farklı algılamasına neden olabilir küçük olduğu için. Zamanı gelince Allah nasip etsin inşAllah

Annemlerin bana gelmesi bir yandan iyi oldu bir yandan kötü
Çoğu işimde yardımcı oldukları için akşama kadar çok yorulmadım
Aksam da bir yere çay içmeye gidelim dedik. Çocuğu da bir gün aynı saatte yıkamayayım bir şey olmaz herhalde dedim. Keşke demeseymişim
Dışarıda boyuna ağladı. Hiçbirimiz ne içtiğimizden ne yediğimizden bir şey anladık. Eve geldik, uyumadı. Gene ağladı durdu. En son 12 ye doğru uyumuyor diye aldık gene yıkadık. Dustan sonra sakinledi evet ama düzeni kaçtı. Bu saat oldu ne o adam akıllı uyudu, ne ben. Yarına da avm planları yapıyorduk sabahtan daha, aksam zaten gidecekler ama ben şimdi onlarla gitsem bir dert gitmesem bir dert ne yapacağım bilmiyorum hiç çok yorgunum ve çok uykusuzum

İyi oldu duyduğum bunu bizim elbise bone var daha büyükler ya bi düşüneyim

Şunlardan var ikisininde farklı desen geçen sene teyzeleri hediye aldı türbe cami vs olunca çantada götürüyoruz çok pratik oluyor.

Ondan önce çocuklar için hazır türbanlar var ondan almıştım çok uzun zaman kullandık hala kullanıyoruz düzgün durunca seviyor çocuklarda.
Şuna benziyor aynısı değilde tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…