- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
O daha iyi de. Şimdi o isme gelen olur diye hahahauykulu uykulu yazdim dur gele düzelteyimmm İzmir bombası yahuuuu
Napak hacı inanak mıUyudum yav yoksa hep burdayim bilirsinbir enerjigim anlatamam. Bundan sonra yatsidan hemen sonra uyucam
Bal yiyen baldan bıkmış dimiİzmir bombası mıo beni çok baydı ya uzun zamandır yemiyorum
Bir iki gün deneyin beniNapak hacı inanak mı
Ne güzel şeyler düşünmüşsünNazar ?
Fsgshs Kocaayılar biraz şey oluyor o anda ne gerek var der gibiseninki demez belkim. Aslında ona seni unuttum dicektim çocuklar sagolsun herkes birbirine hediye alıyor ben kocaayiya kitap aldım çocuklara takke ve tesbih aldım kıza da istediği bir elbise ve tesettür alıştırma bonesi aldım. Hepsine de koku sürücem Çok güzel oluyor ya
Canını mı çektireyim kız yapma etmeBal yiyen baldan bıkmış dimiorda tazedir ama.
7 olduNe güzel şeyler düşünmüşsünkızın kaç yaşındaydı ?
Tokum rahat olCanını mı çektireyim kız yapma etme
MaşAllah7 oldu
Ben çok hoşlanmıyorum aslında ondan. Arada kafaya eserse Şal takıyor arkadaşları takıyor diye aldım ona hevesli. Dur atiyimMaşAllahbenim kız 9 yaşında ama tesettür alıştırma bonesi duymamıştım
Tokum rahat ol
Bu akşam bende tokumKim bilir neler yedin
Sağol canımBen çok hoşlanmıyorum aslında ondan. Arada kafaya eserse Şal takıyor arkadaşları takıyor diye aldım ona hevesli. Dur atiyim
Beni acıktırdınız amaBu akşam bende tokum
Nazar ?
Fsgshs Kocaayılar biraz şey oluyor o anda ne gerek var der gibiseninki demez belkim. Aslında ona seni unuttum dicektim çocuklar sagolsun herkes birbirine hediye alıyor ben kocaayiya kitap aldım çocuklara takke ve tesbih aldım kıza da istediği bir elbise ve tesettür alıştırma bonesi aldım. Hepsine de koku sürücem Çok güzel oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?