Her şeyi de bilGeçmiş olsun bonusum
Bu ara gerginmisim kendini sıkdığın kasdığın bir durummu var
Tamam tamam bilmiyomHer şeyi de bil
Patates ne gidip okuyumTamam tamam bilmiyom
Kız sahura patates kızartması istedi ay aklımdan çıkmadı yarı uyanık şeklinde ya yetişremez diye düşünüyorum yarım saat uyysam akılıma geliyor uyanıyorum ne biliç altıymış arkadaş sanki yapmadığım şey uyutmadı gitti patates patates diye sayıkladım
Yok küçük kız yarı uyanık yatarken geldi anne sahura papates yapsana dedi bu sene yeni tamamına niyetlendi hevesi kırılmasın yaparım dedim sen git yat dedim herşey böyle başladı annaaaa saat kaçta kalksam yetişir diye düşündüm o nasıl bir bilinç altıysa her yarım saatte bir patates diye uyandım sonunda söverek kalktım arkadaş ne patatesmiş al yaptım rahatla deyip yattımBeğeni bile atmışım ama başımdan annamamışm eşin mi istedi ki bu kadar heyecan yaptın
Yok küçük kız yarı uyanık yatarken geldi anne sahura papates yapsana dedi bu sene yeni tamamına niyetlendi hevesi kırılmasın yaparım dedim sen git yat dedim herşey böyle başladı annaaaa saat kaçta kalksam yetişir diye düşündüm o nasıl bir bilinç altıysa her yarım saatte bir patates diye uyandım sonunda söverek kalktım arkadaş ne patatesmiş al yaptım rahatla deyip yattım
temizliğide böyle bilinç altıma soksam ne iyi olur
Temizliği her zaman yapıyoruz patatesi öyle mitemizliğide böyle bilinç altıma soksam ne iyi olur
Soka soka patatesi soktum
En önemlisi patatesTemizliği her zaman yapıyoruz patatesi öyle mi
Ben de ortanca tam tutuyor diye her istediğini yapıyorum geri gişiler umrumda değil pek
Hayırlı ramazanlar Negoo hoş geldinYaa bu ramazan aynen böyle sofrayı hazırlarken aklıma geldi. Dedim iftar öncesi toplamayan kaldı mı acaba
Böyle hatırlanmak, birine bir şey kattığımı duymak görmek mutlu ediyor
Okumuyorum uzuuuuun zamandırepey ilerlemiş sayfalar. Eskiden mutlaka okurdum hiç atlamazdım
Cümleten hayırlı ramazanlar
Benim o kişi selamlarNörüyonuz bugün? Evde olup iş edecek cengaver aranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?