Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun bonusum Allahım şifa versin inşallah

Başı ağrıyanlara geçmiş olsun arkadaşlar
Hala geçmedi benim ama.
İlaç aldım, tansiyon da düşük sanırım, ölçmedim ama.
Bonus senin gibiyim.
Saç diplerim, şakaklar,yüzüm, kafa derim acıyor sanki yaa.
Afrika tozu demekki sebep.
Öyle diyelim öyle olsun napalım.
Geçer elbet.
Spor yaptım.
Çocuklar yattı.
Öyle yatıyorum ben de.
Bişeyler izler uyurum.
Çay da içmedim.

Kızlar Selamlar hayırlı akşamlar

bugün modum iyidi çok şükür akşam eve dönüşü komşu aradı 2 ust katimda oturuyor bi kere tanışma için komşuların hepsini davet etmiştim evime bir kere görüştük öyle tanışıyoruz başka da görmedim.zaten
Neyse beni aradı bi kaba kaba konuşuyor işte kapıya su niye koymuyirsun temizlikçi kadın hep benden istiyor yeter artık bıktım falan dedim ne oluyor bu üslup ne niye bu kadar kaba konuşuyorsunuz biz akşam su koyduk ben geldim kapıya.su yoktu diyor
Yönetici de kendisi değil işte apartmanla ilgilenin biraz sorumlulugunuzu bilin falan sinirlendim yaa hemde çok karşılık verince diyor ben senden kaç yaş büyüğüm büyüksün eyvallah da ben de senin çocuğun değilim azarlayamazsin yönetici ne derse yapıyoruz biz zaten suyu da koymuşum neyin kafasındasın modumu.dusurdu velhasıl
Kolay kolay sinirlenmem hoşgörülü olmaya gayret ederim ama bugün iyi anıma.denk gelmedi benimde

Buda böyle bi anımdı sizinle de paylaşmak istedim bdv konusu gibi oldu

Kız tabi tozdan önce ben neydim öyle uuu bilirsiniz afat gibi iş ederdim toz durdurdu işte

Geçmiş olsun pinhoşum

Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin

Ben de başım ağrıyor diyorum neden çünkü dişim vuruyor yine başıma.
Birini geçiriyorum biri başlıyor.

Doktorun hissetmen mümkün değil dediği yerde deli bir ağrı var. Gidersem yine o kadına kavga ederim kesin.

Ya daha 3 hafta mı oldu Ramazanın sonuydu işte öbür dişim de böyle ağrıyordu ona kanal yaptı hiç bir sıkıntı olmadı. Aynı doktor nasıl iki farklı işlemi yapar ya aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…