- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Benim ki hareketsiz yaşam kaynaklıBen hep yemeyi severdim yerdimde ama kilo almıyordum lisede hareketliydim üniversitede 4 yıl boyunca haftada 5 gün en az 7 8 bin adım atardım evimle okul arası uzaktı o yüzden almıyordum evlenince sürekli evdeyim hareket kısıtlı maalesef aldım
Penyezim biz senle ayniydık sen beni gecmissinKötü hissetme kendini veririz motive ederiz birbirimizi54 kilo ile evlendim doğum yapmadım. 20 yıllık evliyim. şuan 72.6 kg 1.60 boy .... benimde diyeceklerim bu kadar
Bende dün aynı saatlerde cam siliyordumSabahın nurunda cam suyu yapmışım sorgulamıyoruz neden diye işte eyle
Sorma geçmişim bu sabah öğrendimPenyezim biz senle ayniydık sen beni gecmissin
Sabah tartildim 68.8 çiktim
Ama bugün annemle babam gelecek kalacaklar biraz bende.çok korkuyorum dayanamam yerim diye
Pamuğummmm burdayım geldimmBonusumm hazırcılık olacak amamüsadenle bende çiçeğimi etiket etmek isterim veee ettim
Tiniminimavihanim çiçeğimmmmmm nirdesinnnn
Bonusum ne güzel moral olduu banaa sen zaten nadide çiçeklerin baş kahramanısınnnnO hepimizin çiçeği yaTiniminimavihanim
Valla kocamdan Korkuyom. O çok kilo takintılı.hergun kilomu soruyor bende söylemiyomSorma geçmişim bu sabah öğrendim
ye ama ölçülü ye derencim inanki anlamıyorsun
Haaa aile ile keyfini çıkarayım diyorsan da ye iç sonra bakarsın
Ooo bıraktım onu kız demiştim ya ramazan sonrasıdiyetisyeni bıraktın mı
Kardiyolojiye götürmedik hala bekliyoruz haber. Kan sonuçlarına iyi sorun yok dedi doktor. Sadece kilosu az dedisweetgirlcandy ahseni götürdünüz mü doktora sweet?
Bende 65 de göbeğim var kiloluyum diyordumEvlendiğimde 45 kiloydum(hatta dügün arefesinde 43 e düşmüstüm)
Şimdi 68 küsür.2 doğum yaptim en fazla 66 yla doğuma gittim.
55 kiloyken göbegim var diye çok büyütürdüm.şimdi 55i bulamıyorum. Paso nankörlük benimki
Şikayet etmeyelim yoksa bu kilolarida bulamicazBende 65 de göbeğim var kiloluyum diyordum
Zaten max 1ay diyet yaparım :))Yani fazla kilomu söylemek isterdim ama 4 kilodan sonra utanırımşaka bir yana 4 kilo 3 haftada halledilir ya sorun değil bence
Doktora başka şeylerden gitmem lazım ama hiç içimden gelmiyorcanım ağrın kilodan diyemem doktora görün bi.
bende ağrı yapıyor bunu daha öncede doktor demişti. Boyuma göre 60 kg olmam lazım
Hahah bonusBeni çıldırtmak mı istiyosun sen
Hayır ben pazartesi başlarımm:))
Benim eşimde yer yer ama kilosu yokValla kocamdan Korkuyom. O çok kilo takintılı.hergun kilomu soruyor bende söylemiyom
Asla yaninda tartilmiyorum.cocuklarada yemin ettiriyorumsoylemeyin diye
Kocam bey her öğunde 1 ekmek yer ve zapzayif.ben zavallimda ekmek yiyemem yinede veremem.
Hep metobalizmalarin suçu kimilerine kıyak geciyor
maşşallah derencim evi kırklamışsın ne güzelhayirli cumalar güzel kadinnlar
bu gün ne yaptim
her tarafi derledim topladım
2 balkonu yıkadim
iki banyoyuda yikadim
wc lavoba yikadim
çok detayli toz aldım
oglanin carşaflarini yikadim astim
1mak.renkli katladim yerlestirdim
oğlanin dolabini düzenledim
robot evi süpürdü
bazi yerleri ben süpurdüm
yerleri sildim
sleppyle kirlenen duvardaki bazi yerleri sildim
çocuklara yemek yaptım
ocagi tezgahi masayi sildim. Bulasikligin kirecini temizledim
mutfak dolabinda el izi olan yerleri sildim
buzdolabinin dısını sildim
bulasik makinesinin yanlarini cifledim altını sildim
aynalari sildim
bul .mak.bosalttim kirlileri dizdim
çöpü çıkardım
aynalari sildim
dis fircasi konan kabi temizledim
daha unuttuklarim kesin vardir.annem sıkma yapıp getirecekmis yemek yapmicam aksama.dün aksamda pasta yapmistim.islerim coktan bitti.kahvemide içtim.birazdan dusa girecem.şimdilik boyle
ay benim eşimde öyle valla pilavla ekmek yer,gece uyanırsa yer ama 75 kg var yok boyuda orta zaten almasın yakışmazBenim eşimde yer yer ama kilosu yok
Bende eşimde takıntılı değiliz. ben sağlık için vermek istiyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz
Bu şu an benim halimEvlendiğimde 45 kiloydum(hatta dügün arefesinde 43 e düşmüstüm)
Şimdi 68 küsür.2 doğum yaptim en fazla 66 yla doğuma gittim.
55 kiloyken göbegim var diye çok büyütürdüm.şimdi 55i bulamıyorum. Paso nankörlük benimki
Yedikten sonra ağlayacağı bir şeymaşşallah derencim evi kırklamışsın ne güzelsıkma nedir duymadım ben hiç
Geri aldın mı yoksa verdikleriniOoo bıraktım onu kız demiştim ya ramazan sonrasıonline aldım grup halinde yapamadım onu da ahsen vs doktor şeyi olunca yemeye verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?