Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim konuşmalarımızımı okudu yoksa

Daha ne olsun
İlaki etli bir şeyler yapılıyor kavurmasıydı izgarasaydı gelende bir çorba bir pilav yapı versin
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer Rabbim misafiri kismetiyle yollar kismette ne varsa Gerçek misafir mühabbetiyle hoş gönüllüğüyle doyurur yemek herkesinin evinde var ilaki bir parca ekmeklede doyulur

Peygammer efendimizin zamanında en kiymetli yemek hurmaymış hepimiz bundan pay çıkarmamız lazım

Soğuk suyu da koymayı unutsaydın

Evleri havalandırdım gerçi her yer açık
Yatağımızı topladım
Balkonları yıkadım
Kızın havuzunu doldurdum uyanınca girer
Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Büyük banyoyu sildim, klozet, lavabo yıkadım
Çamaşır vardı onu serdim içeri
Mutfağı topladım, süpürdüm, sildim
Kızın kıyafetleri asılacak onları yerleştirdim.
Lekeli kıyafetlerini suya bastım

Yatak odası süpür, sil, toz al
Ebeveyn banyosu temizlenecek
Antre ve salon süpürülecek

Mutfağı topladım semizotu pişirdim kıyma kavurdum yeni çıkıyorum mutfaktan orayı sil burayı sil saate bak
Bende semizotu pişirdim iki demet almıştım çok uğraştırdı, ama çok severim her hafta alırım pazardan bi tabak yedim bile, süt pişirdim mayaladım, oturma odasının tülünü makineye attım camını sildim.

Dün gece 1 e kadar ütü yaptım valizlere son bir düzen verdim uyudum sabah uyandık kahvaltı filan mutfağı topladım dip köşe zaten temizlemisim her yeri üstten geçtim tüm evi süpürdum sildim WC banyo balkonlar yıkandı bir posta çamaşır atım çocukları yıkadım en son ben duş aldım birazda maneviyata yöneldim akşama doğru akşam yemeği yaptım son kalanlarla sonra yine mutfak temizledim hiç oturamiyirum ev temiz düzenli ama bende oturacak fırsat bulamıyorum otursam alır başını gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…