- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Onun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.Kimseye iş beğediremiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.Kimseye iş beğediremiyoruz![]()
Kolay gelsinOnun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.![]()
ay ne garip yorum :)))Halıcı sabah halıları getirdi diyor ki çok sık yikatiyosunuz sabahtan beri kafama takıldı sanane canım pisim belki Allah alaaaa![]()
Yok bence hiç cadı değilimBurcun neydicadi değilsin cadilik mi varr yoksam
![]()
Ayy o kadar oldu mı yaa maşallah zaman ne çabuk geçiyorAktif Lora
Bende şişiyorum eylülde 7 aylık oluyorum.
sağa sola azcık zor dönüyorum .
Ayaklarım zaten şiş bir yazı terlikle geçiriyorum dışarda.
Ayakkabı sandalet olmuyor .
Gündüz boş anımda uyuyabiliyorum.
Bende geliyorum maratona çıkıyorummBugün çok işim var Allah izin verirse halıları sermeden perde cam bitirmek istiyorum bismillah 1 saat bi gideyim
Baya yaptım sulari hazırladım ama aynı durumdayım. Tesbihle meşgulüm biraz tekrar kalkıyorumAyyy yine yapacak çok işim olduğu için kafam karıştı kal geldi![]()
Tamam şeker lafını bir daha kullanmayız daaaBi daha şeker lafını etmeyin ulen yanımda
Neyse sakinim gidip ıslak kek yapayım da dinlensin![]()
MAAŞAALLAH gönülüm hafizemOkunacak cüzlerim vardı ezana kadar
Onları okudum
Oğlumu uyuttum
Şimdi Namaz kılıp maratona çıkıyorum gelen var mı![]()
MAAŞAALLAH gönülüm hafizemağzına yüreğine sağlık 4 cüzü bir günde mi okudun
Bende o hıza gelebilsem Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eylesin aminnnn![]()