- 1 Aralık 2021
- 14.826
- 53.920
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastalıklar da insanlar için. Geçecek inşallah üzme tatlı canını.Grip olmuşum ve gebeyim ne yapayım doğal yoldan kızlar
Ay o kadar vicdan azabı çektim ki bide iyi bakamıyorum şimdiden diyebiraz duygusallastım var mı öneriniz
Grubumuzda yeni üyeler görüyorum. Hoşgeldin diyeyim öncelikle.Amin inşallah Allah razı olsun![]()
Geldi yine aynı cümle ileBence 1 saat uyuyup öyle işlere başlarsam bişey olmaz![]()
![]()
Ay biraz önce aklımdaydın
İyim hamd olsun limonsuzummm sen nasılsınAy biraz önce aklımdaydınnasılsın canım
![]()
Neeee lidlaam bebek mi geliyorrrrGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
Kışlıkları çıkaracaktım o da 1 haftadır beni bekliyor işlerim çok bugün![]()
amin canım sağolasın, ben tersanede muhasebe personel işlerine bakıyorumAfiyet şifa olsun anlaaa. Sen ne iş yapıyodun![]()
Günaydınnn
Hayırlı cumalar
Ben de bu aralar pek iyi değilim ağrılarım çok oluyor dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış seker yüklemesi yaptırmadım seker olabilirmiş . enfeksiyon var doktor bulas seklinde dedi bol su ic dedi .
Kendimi iyi hissetmeyince ev yine aldı başını gitti bugün yapabildiğim kadar yapayım.
Kızıma oda takımı aldım o yarın gelebilir onunda odasinı hazırlayıp temizlemek lazım
günaydın, hayırlı cumalarGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Geçmiş olsun canımGünaydınnn
Hayırlı cumalar
ben de herkese hoşgeldin diyeyim, bu mesaj üzerinden....
Aminnn canimm benim hepimiz sag salim kavuşalım insallahNeeee lidlaam bebek mi geliyorrrrRabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersinn sağlıkla gelsinnn çiçeğimmm
![]()
Teşekkür ederim canım aminAy ben kaçırmışım.yada denk.gelmedi bazen arka sayfaları okumadan direk dalarım topigi
Ne güzel sende hamilesin⚘ sağlıkla kucağına al Canım ⚘
❤
![]()