- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Evet bencede çok güzel bende silicem inşallah en kısa zamandaBu birlikte iş yapmak çok iyi geldi bana hem birlikte yapmak hem ertelediklerimi yapmak.
Bİriken işler zaten çok rahatsız ediyor böyle devam edelim diyorum ne diyonuz?
@Pinhan Sen de kapıları hallet haftasonu hafta içi yeni işlere geçeriz çok yorulmadan çok da ara vermeden 1-2 gün dinlenip başka bir şeyi yaparız inşallah
Kapılara da noluyorsa durduğu yerdeKız 3 su yaptım kokuşmuşum haberim yok
Hemen yatmalısınCanım bişeyler yemek istiyor. Sırf yememek için yatıcam
Adamın bıngıldağı düşündüm ben sadeceEldeki herüf
Yediklerini yazmamışsınBugun ben buraya girdikten sonra gaza geldim sanırım salonu temizledim camlar balkon koltukların yastıklarını söktüm yıkadım perdelerini yıkadım astım halıları topladım gönderdim yıkamayasonra baktım ben ölmüşüm en iyisi anama gidiyim dedim ve attım kendimi buraya burda kalcam. Sabah cocuklara babam bakar bende yatarım
Yaa evet bence de çok iyi olur. Bende varım.Bu birlikte iş yapmak çok iyi geldi bana hem birlikte yapmak hem ertelediklerimi yapmak.
Bİriken işler zaten çok rahatsız ediyor böyle devam edelim diyorum ne diyonuz?
@Pinhan Sen de kapıları hallet haftasonu hafta içi yeni işlere geçeriz çok yorulmadan çok da ara vermeden 1-2 gün dinlenip başka bir şeyi yaparız inşallah
benim bütün kapılar temiz ,camlar temiz, mutfak dolapları ve duvarları temiz, çok şükür kuran için yaptım hepsini artık camlarda kapalı baya bi gider herhaldeSiz yapmadan başka şeye geçmeyelim
bizimle az özleşsinler bacımsuAdamın bıngıldağı düşündüm ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?