Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eki Görüntüle 3498663
Bu da benim çiçeklerim balkondaydi havalar soğuyunca eşim içeri almış, kendimce çoğaltmıştım

Maşallah subhanallah annemin böyle büyümüştü kalonçesi her dalından çiçek vermişti sonra fena bitlendi kurtaramadık tek bir dalını alabildim sadece.
Güneş ister kalonçe o yüzden de açmaz.

Dikkat et kül hastalığı da çok oluyor kalonçelerde. Yaprak temizleyiciler var arada bişey olmasa da sıkmak lazım olmasın diye.

Telgrafı asacağın bir yer varsa ne güzel olur

Ayy evet cam önüne almalıyım güneş görmesi gerekiyo demi
Bende çok istiyorum telgrafi asayim aşağı doğru sarksın uygun bi yer bulsam yapacam inşallah
Geçen sene sinek oluşmuştu çok suladığımdan olmuştu galiba neyse ki geçti inşallah çiçeklenir kırmızı renk

Çok güzel bence palmeri büyüyünce daha iyi anlaşılır.

İçim bi hoş oldu alttaki örtü annemin mutfakta seriliydi son yaptığımız kahvaltı aklıma geldi
Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledim

Allah rahmet eylesin annecigini Bonusum kusura bakma canım

Beyin öyle bir şey ki alarmdan daha hızlı alarm kuruyor içinde.
9 da uyumak içim yatağa girdim. 10 a da alarm kurdum.
Ama 15 dakika önce kendi kendime uyandım.

Tekrar günaydın herkese .
Mutfağa gidip kahvaltı bulaşıklarıni makineye dizeyim

Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledim

Allah rahmet eylesin annecigini Bonusum kusura bakma canım

Ne kusuru canım çok seviyodu annemde dantel gibi güzel duruyodu mutfakta. Güzel günlerde kullan inşallah sağlıklı sofralarda

aynen canım ben sildim iç dış komple yazlık ayakkabıları kutularına koydum kışlıkları raflara koydum iyi oldu

Elle elle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…