Gene ıspanakEvi süpürdüm
Tuvaletleri yıkadım
Yemek yaptım ıspanak corba makarna
Kurabiye yaptım anneme götürmek icin bide kemik kaynattım ev iğrenc kokuyo
Bulasıkları yıkadım
Halılar 4 gündür gidememişti şükür gitti büyük bi temizlik lazım eve
Ben doa aldım kokusu da çok güzel bence deneyebilirsinnYeni dinlenme moduna geçtim mutfağa gidersem bakayım
Ben uzun süredir boykotlu üründen kullanıyordum
Şimdide hepsini deniyorum
Sonuçlarınız çok güzel çıkar inşallah hayalcim Rabbimin izniyleKızlar genetk test sonuçlarım çıkmış yarın öğreneceğiz duanızda yer verirseniz sevinirim
Bu akşam ki muhteşemi kızlarımıza atacağım bende bekliyorum heyecanlaİnşallah bulaşık biterse kahve içecez.
Bekliyoruz bakalım
Mutfak toplu diye tik atabilecek miyim acaba
Allah kabul etsin canım tarısı bize olsunİftarı ettim kahve içiyorum çok şükür
İyi geçti oruç Elhamdülillah acıkmadım susamadim. Ikindiden sonra biraz üşüdüm klimayı açtım
Eşim almış kullanamıyorum barmağımı yara etti yaGene ıspanak
Ben doa aldım kokusu da çok güzel bence deneyebilirsinn
İyi olur inşallahNe farkı var bilmiyorumtıbbi genetkte kromozom verdim
İnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasınSelam kızlar tam okuyamadım. Canım aşırı sıkkın. Eniştemle ilgili bi sağlık sorunu baya kötü olduk bakalım bugün belli olacak ne olduğu
Ayy bunu bazen bende yapıyorum yalnız değilmişimSarmadan sonra bir yayıldım ele Bir hoş oldum
Çamaşır makinesine renklilerin atmıştım tekrar durlatım ama yinede bir koku vardı tekrar kısa proğrama atım
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımKızlar genetk test sonuçlarım çıkmış yarın öğreneceğiz duanızda yer verirseniz sevinirim
Ben a101 çiçeğim kullanıyorum memnunumYeni dinlenme moduna geçtim mutfağa gidersem bakayım
Ben uzun süredir boykotlu üründen kullanıyordum
Şimdide hepsini deniyorum
Allah kabul etsin abla bende yarın niyet edicem inşallah bugün de tutmadığıma pişmanımİftarı ettim kahve içiyorum çok şükür
İyi geçti oruç Elhamdülillah acıkmadım susamadim. Ikindiden sonra biraz üşüdüm klimayı açtım
Ayy gözümde canlandılar yaa maşallah ne hoş bir görüntü ve duygudur Allah bağışlasınYemek yendi.
Mutfağı kızlar toplamak istedi, sonra da kahve yapmak istiyorlarmış.
Girdiler gülüşe gülüşe topluyorlar
Gitmicem, en fazla ne olabilirki
Biri diyoki "annem bu işleri tek başına nasıl yapıyo, biz iki kişi bitiremedik"
Evet ikizler, 10 yaşındalarPinhan kızlar ikizdi demiii
İçtik kahveleri.Bu akşam ki muhteşemi kızlarımıza atacağım bende bekliyorum heyecanla
Sonuçlarınız çok güzel çıkar inşallah hayalcim Rabbimin izniyle
İyi olur inşallahbende yaptırmıştım
Amin kızlarİnşallah hayırlı haberler alırsın canım
AminnnnAllah kabul etsin abla bende yarın niyet edicem inşallah bugün de tutmadığıma pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?