Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 tane eti cin yedim Allah affetsin benim eşim cok yiyo aksamları böyle sürekli abur cubur nasıl yemeyim

6 da kalktım aslında uyumıcaktım ama bi saat kadar uyumaya karar verdim
Belim sırtım çok ağrıyor
Bacaklarıma kramp giriyor bugün bi magnezyum içeyim varsa

Geçmiş olsun mevsimsel mi neden bende öyleyim yada bütün yazın yorgunluğunu çıkıyor anlamadım dayak yemiş gibi her yerim tutuk

Magnezyum bende çok içtim bana neden hiç faydasi olmadı acaba

Sen hangi magnezyum iciyorsun gönül benim 3 bir arada olandi

Hayirli sabahlar cookk güzel bir gün olsun bugün anacum geliyor anne olacak kadar büyüdüm ama anneme ihtiyaç duymayacak kadar büyümedim aslında çok aşırı kötü değilim ama baş ağrım bulantım çok kas ağrılarımda cabası moral olur bana minnoşum bakalım bugün çok ışım yok beyazları yıkayacağım akşam üzeri eşımle aylık market yapacağız hıç bırşey kalmadı evde bırde akşam yemeğıbaska ış yok

Evet ya bide rahat da yiyemiyorum hızlı hızlı yemek zorunda kalınca yiyesim gelmiyor
Aksam abur cubur yiyip sabah limonlu su ictim
Bir sürü iş yaptım ama yazmaya mecalim olmadı küçük kızda yazlıklaı karışrımışcanımı sıktı gittim yattım artık
Kac yasında ben pek kimseyi tanımıyorum direk katıldım aranıza ama
6 da kalktım aslında uyumıcaktım ama bi saat kadar uyumaya karar verdim
Belim sırtım çok ağrıyor
Bacaklarıma kramp giriyor bugün bi magnezyum içeyim varsa
Hamileyken cok kramp girerdi benimde düzenli kullanmayınca fayda ediyo mu magnezyum. Bide maden suyu icerdim günde bi tane iyi geliyomus oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…