Ben bugun hic bi is yapmadım ya klasik isler haricinde
Ev süpürme
Tuvalet banyo temizleme
Yemek yaptım
Çocuklar bugun o kadar birbirlerini yediler ki
Bu okullar niye tatil ya büyük evde olunca küçüğe yapmadığını bırakmıyo sesimi cıkarmıyorum cocugun üstüne basıyo kafasına vuruyor. Delircektim artık dedim napıyosanız yapın
kolay gelsin penyezimÇay ve örgü terapisi
Ben yelek kadınıyım kendime yelek başladım
Bu sene biter ve giymek umuduyla örüyorum
Eki Görüntüle 3503631
çok güzelmiş bonus şalın açık hali varmı örneği tam anlaşılmıyo adı yazıyomu örneğin dikkat etmedimŞu renklerden değil ama bu örnekten bir şal yapasım var
Su dalgası örneği ablaçok güzelmiş bonus şalın açık hali varmı örneği tam anlaşılmıyo adı yazıyomu örneğin dikkat etmedim
Sağolasın abla başladım bakalım ne zamana biterkolay gelsin penyezim
Sağol abla interneten gördü yaptı kaç gündür o pembe deterjan kutusunun peşinde sonundamaşallah efser ne güzel yapmış
Ben akşam bu resmi alıntı sandım yaaaaSağol abla interneten gördü yaptı kaç gündür o pembe deterjan kutusunun peşinde sonunda
Boşalta bildik
Sağol abla interneten gördü yaptı kaç gündür o pembe deterjan kutusunun peşinde sonunda
Boşalta bildik
Büyük ocakta 9 yasına girecek kücükte martta 4 . Yani kıskanclıktan yapıyo desem dün kücükle ilgilenmedim bile kücügü bir öpüyosam onu iki öpüyorum . Ona vurunca sesimi çıkarmıyorum bilerek koruyomus gibi olmasın diye ama kac kez yapıyo bunu müdahele ediyorum artık alıyorum götürüyorum yanımaKıskançlıktan mı yapıyor küçük kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?