Bende çikolata yedm şuan. 837 kaloriymiş oha bildem yemezdim tadı da kötüydüKuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplam
Adrres ver bende geliyimPerdeleri değiştirdim, çamaşırları topladım katlayıp kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım, kirlileri koydum. Ortalıktaki ıvır zıvırları toparladım. Yemek yaptım. Uzanıyorum. Yarın da süpürür silerim. Malum pazar günü günüm var. Yiyecekleri hazır ederim inşallah.
Tikimizi atalım
Mutfak toplu
Kuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplam
Sen kilosunu biliyon mu. Bilsen haşlarsın eminim
60 da suyu alıp iyice ısınmışken bekletebilirsin leke çıkarıcı baya işe yarar da meyve lekesi hele çok zor çıkar.Hanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?
Ben hızlı yıkama 60 derece de 1 saat yıkıyorum, bazı lekeler çok güzel çıkıyor bazıları kalıcı oluyor.
Bazen de pamuklu 60 da yıkıyorum, 2.5 saat sürüyor hızlıya alınca 1.5 saat
Tabii öncesinde lekeli yerlere leke çıkarıcı sıkıyorum
VooBiliyorum çokonun topiğinde
Hİç ses etmiyorum görevim icabı
Oha o nasıl çikolataymısBende çikolata yedm şuan. 837 kaloriymiş oha bildem yemezdim tadı da kötüydü
Adrres ver bende geliyim
Direk beyaz sabunla çitileyince çok güzel cıkıyo yoksa yok ya cıkmıyo. Bide homm bitkiselin leke cıkarıcısı aşırı iyiHanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?
Ben hızlı yıkama 60 derece de 1 saat yıkıyorum, bazı lekeler çok güzel çıkıyor bazıları kalıcı oluyor.
Yaaaakızının kime çektiği belli
MssPARE nerdesin sen pariş misafirler bastırdı demek
Yattığı yeri bilmiyordur şimdi paremMssPARE
Bahcedeler mi ?
Tahmin etmek zor değilYaaaahamileyken doğumdan 1 gün önceye kadar da gezdim hep
Ay bizim komediydi valla doğum daTahmin etmek zor değildoğum için hastaneye yetiştin dimiii
Böyle hala ve teyze olanları görünce çok özeniyorumBahçedeyiz kızlar tatil olunca herkes bizde burda olanlar bile⚘
Ev kreş gibi düğün evi gibi
Pazar günü herkes dağılacak evlerine ama ben çoktan dağıldım
Yorgunluğun tarifini bence Türk Dil Kurumu yanlış açıklamış...
ben iyiyim yeğenlerimle dövüşüyor oynaşıyor yorgunluktan ölüyor ama mutlu huzurlu bir hala teyze olarak dolaşıyorum
Sizler nasılsınız ❤❤❤
Çamaşır suyuda işe yarıyor..Hanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?
Böyle hala ve teyze olanları görünce çok özeniyorumben tek çocugum çocuklarımın teyzesi dayısı olmayacak malesef. Halaları da hic yok gibi 2 tane halası bi amcaları var ama adı var yani sadede
Böyle hala ve teyze olanları görünce çok özeniyorumben tek çocugum çocuklarımın teyzesi dayısı olmayacak malesef. Halaları da hic yok gibi 2 tane halası bi amcaları var ama adı var yani sadede
Tecrübeli annelerimiz var grupta, yazarlar sedaÇamaşır suyuda işe yarıyor..
Tabi beyaz renkli giysisi olunca bebeğin.
Bn öyle yapıp çitileyip sonra makineye koyuyorum.
Çişi sıçrayabiliyor oğlumun.
benimki 30 derece program.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?