Allah şifa versin geçmiş olsun canımRahatlamıştım doktorun konuşmasından sonra. Başka tanıdık doktor var yanına girmiş tanımamış onu. Tansiyonu 17 deymiş hala. Demiş ki ikinci pıhtı atabilir. Neden tansiyonu düşürmüyorlar anlamadım. Modum düştü tekrardanhep derdi ki Allahım aklımı alma
Kalbini ferah tut kuzumRahatlamıştım doktorun konuşmasından sonra. Başka tanıdık doktor var yanına girmiş tanımamış onu. Tansiyonu 17 deymiş hala. Demiş ki ikinci pıhtı atabilir. Neden tansiyonu düşürmüyorlar anlamadım. Modum düştü tekrardanhep derdi ki Allahım aklımı alma
Vardır her şeyde bir hayır.Benim misafirlerim gelemedi yolda tekerleri patladı Gerçekten şu hamileliğimde çok kendimden korkmaya başladım istemediğim bir şey olduğu zaman gerçekten olmuyorama benim için pek iyi olmadı boşuna hazırlanmış oldum eşimide arkadaşlarının yanına göndermiştim evde de boşuna tek başıma kalmış oldum yani
Sağolasın PinhoşumAllah şifa versin geçmiş olsun canım
Kalbini ferah tut kuzum
Amin amin inşallahAllah şifa versin kuzum tez zamanda toparlasın hastanede ya endişe etme müdehale ederler hemensweetgirlcandy
Son misafir biraz erken gitmişGünümü atlattım çok şükür. Son misafir de biraz önce gitti. Gün içinde bulaşık falan uğraştım ama asıl uğraş şimdi başlıyor sanırım. Misafir gelmeden ayrı gidince ayrı temizlik
MaaşaAllah paremmm dinleneydin bu gün zaten yoruldun bir haftadır. bir günde neden bu kadar yordun kendini. Ellerine sağlıkUzun zamandır yazmıyordum baya destan olucak
Hadi bakalım hazırsanız kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz
Sabah 6 da uyandim
Kahvaltı telaşı herkes uyandı yedik içtik
Saat 8 de kimse evde yoktu hatta annem babam bile
Ben ise koyuldum Ben Elenora
Bütün nevresim çarşaf yastık kılıfı atıldı makine 4 kez 1 saatlik kısa program da yıkandı
Makine çalışırken odalar havalandı süpürüldü tozlar alındı
Koltuk kanepe altları silindi pencereleri silmedim çünkü hava bulanıklığı
Sonra mutfağa geçtim en dağınık yere dolapların içi birbirine girdi buzdolabı öyle
Bütün dolapları düzenledim sildim
Buzdolabı temizledim
Mutfak halisini oturma odası halisini benim odanın halısı yolluk yıkamaya gidecek yarın
Büyük banyo ve küçük wc yi temizledim köpük köpük
Vestiyeri duzledim antreyi sildim kapıları sildim
Odama gectik yazlık kışlık duzledim vereceklerin vardı ayırdım
Sonra bir fırtına cıktı koştur koştur çamaşırları topladım ardından bir yağmur indi göz gözü görmüyor
Halıları topladığım yerlere yedekleri vardı onları serdim
Mutfak tul perde ve oturma odasının tül perdesini yıkadım biraz önce taktım
Şükür isim bitti bir duşa girdim dondum kombiyi artırdım
Çay yaptım kahvaltı gibi hazırlayıp icicem yiyecem hiç bir şey yemedim sabahtan beri
Annem babam da biraz önce geldiler
Ve yorgunluktan ölümle kalım arası bubir r yerdeyim
❤❤Ama iş bitti şükür ❤❤
Geldim artık buralardayım inşallah. Nasılsın görüşmeyeli çok uzun zaman oldu.Selamlar anka nerelerdesin
Ev boşken yapayım dedim çok yoruldum hemde çok ama bitti penyezimMaaşaAllah paremmm dinleneydin bu gün zaten yoruldun bir haftadır. bir günde neden bu kadar yordun kendini. Ellerine sağlık
Geldim artık buralardayım inşallah. Nasılsın görüşmeyeli çok uzun zaman oldu.
Ev boşken yapayım dedim çok yoruldum hemde çok ama bitti penyezim
Nere uzanayım ev bir haftadır doluydu ve her yer tepe taklak oldu düzen bozulduEV doluyken zaten yapıyosun bi yalnızken uzanamadın mı bi yere
Onlar akşam yemeğine kaldılar o yüzden bu saat olduSon misafir biraz erken gitmiş
Nere uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?