- 2 Ağustos 2013
- 38.491
- 129.897
- 798
Yerini tam bilmiyorum dar sokaklardı ama kayısı falan satılan yerler vardı almıştık ordan. Eşim demişti deprem olduğunda hep yıkılmış oralar diye. Arkadaşları vardı orda sürücü kursu falan olan o götürmüştü biziBu güngör kebap orasıda onlara aid
Eğer sen kaysı pazarındaki yerlerine gittiysen orası ilk depremde yıkıldı
İlk depremde orası yıkıldı demişlerdiYerini tam bilmiyorum dar sokaklardı ama kayısı falan satılan yerler vardı almıştık ordan. Eşim demişti deprem olduğunda hep yıkılmış oralar diye. Arkadaşları vardı orda sürücü kursu falan olan o götürmüştü bizi
Ben yayım yükselenim yengeçYapıyodum gecen hafta bu hafta olmadı
Hahaha sus herkes senin gibi donuk olmak zorunda degil
Burcu ne
Yok kızının burcuBen yayım yükselenim yengeç
Koç yükselende koçYok kızının burcuoda benim gibiymis ya
Aminnnnn canım inşAllahAaaa evet dilimi ısırayım Rabbim en güzeli versin geleceğim geçmişimden daha güzel olsun ....Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...yüzümü güldürecek ne varsa bu dünya da tezinden versin
böyle kaynanayaİşten şimdi eve girdim çok yoğundu bir gündü
Çay suyu koydum k.validem de ıspanaklı pide yollamış pek mutlu oldumsağolsun var olsun
Töbe deKahvaltı yaptık çocuklarla. Çok yedim galiba bi ağırlık çöktükalkayım en iyisi
Ay yalnız değilmişim efser. Nefret ediyorum temastan vıcıklıktanHiç sevmiyorum küçük kız öyle kırmamak için dişimi sıka sıka tahamül ediyorum
Daralırım boğulur gibi olurum
Bilmiyorum hiç tiroid baktırmadım. Anne tarafım genel olarak zayıf ve minyon tipliler. 1.60 boyundayım doğum yapalı 5 ay oldu. Ne hamileyken kilo aldım ne de sonrasında. Hamileliğimde 1 kilo almıştım, onu da 5 olarak geri verdim galibanasıl bu kadar zayıf kalabildin genetik mi ? yoksa troitlerinmi çok hızlı çalışıyo benim eltimin gelininde çok hızlı çalıştığı için çok zayıf 2 çocuk doğurdu hala tığ gibi boyuda 170 in üstündedir
benim oğlum koç ama hiç sarılmaz sevmez öyle şeyleri yükselenini bilmiyorum ona nerden bakıcazKoç yükselende koç
Bazen durumuma üzülüyorum ben sevmiyorum dedikce kırıyormuşum gibi geliyorAy yalnız değilmişim efser. Nefret ediyorum temastan vıcıklıktan
Doğum saatiyle bakacaksınız ablabenim oğlum koç ama hiç sarılmaz sevmez öyle şeyleri yükselenini bilmiyorum ona nerden bakıcazdoğum saati ile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?