- 13 Mart 2019
- 16.117
- 62.694
- 598
Çok sağolÇocuğa maşallah deyin goca teyzeler uslu yavrum
Ben geliyorum kız uyanana kadar bi dusakabin temizliyim hızlıcaMaratona gelen varmı akşam temizliğii
Robot mu buhar mi bence buhar robot beni tatmin etmiyor artıkPembeyi alamam çünkü daha vikingleri denemedim. Buhar alamam çünküm daha robot süpürge yok hersey sırayla olmalı gdjddkdk
Valla çıkmayan yağlara falan mesela yağ çöz sıkıp üzerinden buharla geçiyorlar. Onun gibi olabilir bence aklıma öyle geldiAklımı çeldin ya.Önce pembeyle silip sonra buharlıyla mı sileyim
Maratona gelen varmı akşam temizliğii
Bulamazlar tüm delilleri çürüttümUlan burnumdan güldüm hahahahaha aferin artık sizin yıkandığınız annaşılmaz
Geçmiş olsun yorma kendini boşverBİleydim gelirdim gerginim biraz iyi gelebilirdi.
Ama omuzum çok ağrıyo yormak istemiyorum bugün de kalsın bakalm
Hasta miydin pinhancim geçmiş olsun inşallah.Bugun arkadaşta oturmadan gelince yemek yaptım
Bulaşık mak boşalttım
Elde yıkadım bazı şeyleri
Mutfak temiz pak
Wcler yıkadım
Gerisi yok.
Yormamaya çalışıyorum kendimi
Hala kurtulamadım, az kaldı ama, baya rahatladı sırtım yine de.
Çeşit çeşit ilaç kullandım.
Sanırım onlarında etkisş, kaşınıyorum.
Herhangi bir döküntü yok ama kaşıntım var.
İlaçları bıraktım. Her şeyi bıraktım.
Bir iki saçma, gergin haberler aldım.
Canımı sıktı. O yüzden azcık kafa dağıttım nette gezdim çocuklarla takıldım.
Şimdi yatıcaklar.
Ben de uzun otururum.
Adam çay koysa da içsek bari ama bakalım.
Eline sağlık ayşen şuna bi imrendim valla silincek yerler varGündüz mutfak ve salonun yerlerini sildim
Sen gündüz yaptıydın sanki biraz dinlen sonra yaparsın ben bayadır silmiyorum hep süpürgeyle idare etmeceEline sağlık ayşen şuna bi imrendim valla silincek yerler var
Erkenden topluyduMutfak mi topluyonuz herkes nerdeee
Bizimkiler geç geldi demleme dedi siz bilirsiniz dedim kendim içinde üşendim ne yalan diyeyimErkenden topluydu
Çay içerken koltukta sızmışımaz önce uyandım çay içmeye kaldığım yerden devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?