- 2 Ağustos 2013
- 38.281
- 128.377
- 798
Neden kuruladın nereleri kuruladınKızlar buharlı makinayı beğendimhatta kocam daha çok heveslendi ve o sildi bazı yerleri denemek için hiiiiç ellemedim o temizledi ben kuruladım ne güzel
Yarın bikaç yeri daha yapmayı düşünüyorum.
Adamın bir sürü videosuna baktım denk gelmedi ha hiç biri deEfser senin telden aç başka telden shazamla adını da bulursun şarkının.
Söyleyen Homayoun Shajarian
Kafan dağılıyor başka şeye odaklanıyorsun. Bugün bende mutfağın tezgahı değiştirdim ordan oraya ordan oraya akşama kadar bitmedi bi18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.
Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense
Keşke bişeyleri değiştirmek böyle kolay olsa.Kafan dağılıyor başka şeye odaklanıyorsun. Bugün bende mutfağın tezgahı değiştirdim ordan oraya ordan oraya akşama kadar bitmedi bi
Keşke..Keşke bişeyleri değiştirmek böyle kolay olsa.
İranın ünlü tenörü konseleri muazzamAdamın bir sürü videosuna baktım denk gelmedi ha hiç biri de
Evet sesi gerçekten çok güzel ruhum dinlendi resmen.İranın ünlü tenörü konseleri muazzam
Müzikler genelde farscadili anlamasanda adam içindeki duyguyu sessine çok iyi yansıtıyor sanki anlıyormuş gibi dinliyorsun
Uzun zaman oldu dinlemeyeli
Bende isim hafızası sıfırbugün denk geldim sesine
Şekerciğim inst kullandıkları müziği nereye etiketliyolar benim dikkatimden kaçtı
Şu yatağın üstündeki çamaşırları da bi katlayım bari
İlk defa dinlicem galibaSedat Anara düştük yine
Ölümün olduğu dünyada her sıkıntı her kavga ne kadar boş Ya Rabbi sen bize unutturma
Derin tınısı derin sözleri var. Yunus boş satır yazar mı hiçİlk defa dinlicem galiba
Gerçekten çok iyi çoookDerin tınısı derin sözleri var. Yunus boş satır yazar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?