Soğan çok kullanmıyorum canım o yüzden tek seferde yapıp bitireyim dedim.Limonsuzzcay ben şu ipli rondolar var ya hep onla yapıyorum yemek yaparken. Şimdi tefalinkini aldım iyisi olsun diye diğeri paslanmıştı.
Ben hamileliktede hiç anneme gitmedim eşim bana baktı ablam tam tersi her zor anında anneme gitti kaldı ve eniştem gerçekten rahata alıştı çocuklar annemde büyüdü ben evimi seviyorum evimde huzurluyum eşimden de günlerce uzak kalma fikri kötü hissettiriyor bana hepYanlış düşünüyorlar bence. Önemli olan senin rahatın ve mutluluğun. Üstelik eşinle de ayrı düşeceksiniz, ne gerek var?
Eşin ilk günden başlasın bebekle ilgilenmeye. Sana tavsiyemdir.Hem birbirlerine daha bağlı olurlar,hem de böyle böyle eşin daha fazla yardımcı olur. Rahata alışmaz da diyebiliriz .
EvetRondodan mı geçirip direk koyuyorsun?
Doğramak zor geliyor ama
Artık bir şekilde ayarlayacağız bakalım son dakka bunu çıkarmaları çok sinirimi bozdu sadeceDoğumuna iyileşme sürecine bağlı. Geceleri evine gitsin annen eşinde yardımcı olursa sana hiç gerek yok. Kendi evin en rahatı
Ellerine sağlık bi başlayınca toplanıyor aslında da işte üşenmeden başına geçmek gerekMutfağı sabaha bırakacaktım aslındaçay bulaşıklarını mutfağa götürdüm, bulaşık makinasını boşaltayım da sabaha kolaylık olsun bari diye düşündüm. Sonra bi baktım makinayı yerleştirmeye başlamışım
Sonuç olarak mutfak toplu
Aynen ya. Bi baktım 10 dakikada bitmiş. Bi de sabaha bırakacaktım pü banaEllerine sağlık bi başlayınca toplanıyor aslında da işte üşenmeden başına geçmek gerek
amin canım sağolasın , ben 50 yaşındayım martta 51 e giricemRabbim korusun, bağışlasın tüm çocuklarımızısizin torurununuz da konuşur zamanla...
Aynen öyle bıcır bıcır, bir kibar bir kibarmerak ettim siz kaç yaşındasınız?
bonus senin adaşınmı ? öyleyse bende adaşımSeen böyle gülünce bana da kriz geliyorbeni niye ifşaladin lo nursuzum diye gsusskksks
böyle daha sağlıklı olmuş boş ver iyi yapmışsınPratik olsun diye fırına atim dedim yemeği bir sürü malzeme doğra doğra sinir etti beni keşke köfte kızartsaydım çoktan yemek yenmişti
Bugün de böyle olsun bakalım
çok geçmiş olsun , kimse yanmasında bi şekilde temizlenir, evet çok sinir bozucu bişe bende olsam ağlardım ama yapacakta bişe yokki insanın aklına gelmeyen başına geliyo , bi keresinde bende buzdolabından salçayı alırken elimden düşürdüm cam kavanoz kırıldı heryer cam , salça bende delirmek üzereydimSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?