- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Bende kaldırcam ama üseniyorumGidem de oğlumu okula gönderem
Şifa olsun bonusumHacamata gidicez öyle üşeniyorum ki dün yorulmuşum bugün çıkmak istemiyorum.
Ama altın günler diyip ittiriyorum kendimi
Küçük kız hissetmiş ben hissetmedim
Tekrardan başınız sağolsun abla kazasız belasız gidip gelmişiniz şükürhayırlı sabahlar ,
pazar günü gece 12 gibi geldik eve dün işe gelemedim yorgunluktan
bugün işteyim , köy çok soğuk ve karlıydı donduk sular donmuş akmıyodu sağolasun komşular yemek yapmışlar su taşıdılar bizim eve Allah razı olsun yatmaya misafir ettiler eve sığmadık kalabalıktık ,yollarda baya kar vardı yol temizleme araçları çalışıyodu
Sende mi ankaradaydın efserKüçük kız hissetmiş ben hissetmedim
Sağol canım
Tekrar başınız sağolsun abla.hayırlı sabahlar ,
bugün işteyim , köy çok soğuk ve karlıydı donduk sular donmuş akmıyodu sağolasun komşular yemek yapmışlar su taşıdılar bizim eve Allah razı olsun yatmaya misafir ettiler eve sığmadık kalabalıktık ,yollarda baya kar vardı yol temizleme araçları çalışıyodu
Aynen bende diyet kafasında değilimOnu denemedim ananaslı denemistim o güzeldi bitmis evde bulamadım. Bi deneyim
Kolay ya denemek lazım dedim
Diyet kafasına girince kesinlikle yapamıyorum ben. Daha cok yiyorum mesela dün cikolatads yedim pilavda yedim aksam yemekte. Yemegi erken yemekte iyi geliyo
Ananaslıyı seviyorum denedim. Bitmis evde hindistan cevizli vardı onu sevemedim mesela
Banada o gaz bugün gelir inşallahGaza gelip yaptım mı yaptım, yoksa bikaç gün kalıyor
Ankarada kızım var canımSende mi ankaradaydın efser
Şifa olsun bonusumHacamata gidicez öyle üşeniyorum ki dün yorulmuşum bugün çıkmak istemiyorum.
Ama altın günler diyip ittiriyorum kendimi
Tekrardan başınız sağ olsun abla. Ne güzel komşular yardımcı olmuş şimdi çok zor öyle komşulara denk gelmekhayırlı sabahlar ,
Evet yasak koyunca kendine bir yiceksem 3 yiyorumAynen bende diyet kafasında değilimdengelemeye çalışıyorum bundan sonra
Yoksa çok zor oluyor
Yaklaşık 2 aydır hiç kısıtlamadım kendimi bu yüzden vücudum sürekli bi şeyler atıştımaya alıştı bende hiçtense az yemeye çalışıyorum
Öyle mi Malatya da olanı görmedim geçmiş olsunAnkarada kızım var canım
Ben malatyadayım
Dün hem ankarada hem malatyada deprem oldu
Sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?