Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben böyle bayadır bir toparlanamadım ama dün güzel bir temizlik yaptım işten sonra, ramazan geliyor buzluğa kolay yemeklikler koymam lazım (tavsiyelere açığım),işten çıkınca 1 saatim olacak yemek hazırlamak için çünkü.
Küçük kedişimin çenesinde bir yara fark ettim gece uyuyamadım. 5 gibi randevumuz var bakalım inşallah kötü bisey değildir.
Bir de 5. Dersim sanırım punch kursuna başladım oraya gidiyorum haftada 2 gün
Hem ev hem iş hem de sosyalleşmek isteyenler için günün 40 saat falan olması gerekiyor gibi. Kapı pencere silesim geldi bir havalar yağmurlu eşim mart ayında camları sildirelim sen çıkma dedi ama böyle aklıma bişeyi koyunca o batıyor bana. Bir doldum bakalım bu günlerde.
Hayırlısıyla bayrama çıkalım da bi annemi kardeşimi görürüm iyi gelir diye umuyorum

Teşekkür ederimmm canım

Bugün hiiiç enerjim yok sabah belime felaket bir ağrı girdi şuan yok ama kalkasımda yok sıcak su torbası yaptım battaniyenin altına girdim komşum bi uğramak istiyorum dedi o gelecek.
Annemde gelecek bugün yemeği o yapar artık
Ben sadece
Yatağımızı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpü çıkardım
.
Canım yaş pasta yada bol çikolatalı bi kek istiyor belki üşenmezsem kalkar yaparım belkiii

Yatakları topladım, odayı havalandırdım.
Bebeğin bezini ve tulumunu değiştirip kahvaltı hazırladım, beraber yedik.
Şehriye salatası yaptım, teyzeme gideceğiz kuzenlerimle... Herkes birer çeşit getiriyor.
Akşam için bebeğe et haşladım, bize de yeşil fasülye ve pilav yaptım en hızlısından.
Bulaşıkları makineye yerleştirdim.
Bebeği ve çantasını hazırladım, kendim hazırlandım ve çıktık bugünlük finito

Akşamdan evi ve mutfağı toplu bırakmak çok rahat oluyor. Özellikle dışarı çıkacağım zaman büyük kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…