O daha sanırım tanımadan elti olarak görmüş seni gardını almışAynen öyle yani ben çok samimi olmasak da normal bi ilişkimiz olur sandım da yok yani uzak durmak en iyisi
Olabilir bonus. Bide ben ondan büyüğüm yaş olarak ama kaynım benden büyük yaş olarak. Bu sanki ne diyeceğini bilemiyor gibi de geliyor abla falan demek istemiyor bence ondan da konuşmuyor gibi geldi. Bilemiyorum görecez ilerde ama zaten çok sık karşılaşacak da değiliz en iyisi mesafeAYnen swet uzak ol. O şimdi genel kanı ile kendini büyük geline ezdirmeme çabasında demek
Evet yaaO daha sanırım tanımadan elti olarak görmüş seni gardını almışen güzeli böyle mecburi olman gereken ortamlarda selam selam mesafeli seviyeli bi ilişki
Çok heyecanlı..Bugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Çöpü çıkardım
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla
İyi oluyordu yaa kış falan evler sıcak sıcakKız parçalarım valiyi daha tatil ederse anaaa işimiz gücümüz var
Maalesef herkes iyi niyetli olmuyorValla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Boşver.Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Aynen canım bir tane sancı anında bir tane doğumdan sonra bir tanede bebeğin damağına dün akşam eşimle okuduk hurmaları ablam yanımda olacak nasipse doğumada girebilirim dedi bakalımFeraceli Yasinli hurma yeniyor doğumdan önce biliyosundur yanında biri olacak mı?
Kuzum ne zaman doğum?Aynen canım bir tane sancı anında bir tane doğumdan sonra bir tanede bebeğin damağına dün akşam eşimle okuduk hurmaları ablam yanımda olacak nasipse doğumada girebilirim dedi bakalım
Geçmişi okumadım doguma mı gideceksin hayırlısıyla kavuş yavrunaBugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Çöpü çıkardım
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla
Bizde çok soğuk var gece eksi 15 gördüKarlar aynı seviyede kalırsa ben bugün götürmem yine
Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Biliyo musun benimde nişanda giydigime acık üstüne bisey mi alsan demişlerdi ki upuzun bisey yani bi kolları acık. Giymedim tabiki üstüne bisey. ve cok afedersiniz bizde asla ayrım yoktur alevi oluruz diye cok korkmus bunuda acık acık dedi içi rahatlamıs tanışmaya geldigi gün demisti. Simdi kaynımın sevgilisi var daha sevgili kızda o kadar açık giyiniyor ki sana anlatamam resimlerini gördü hic bisey demedi. Bide hemen gelin olarak görüyo iste su evde otururlar böyle yaparız söyle yaparız dur bismillah 22 yasındalar daha biz erken evlendikte sanmıyorum onların erken evlenecegini. Bide esime sacmasapan seylere kızarlar laf söylerler kaynıma hic laf söylemezler yaptıgı seylerde laf söylenecek seylerde neyseAy kızlaaaar ama çok mutluyum ben Allahım çok büyükgelin öyle böyle değil aşırı açık bi elbisesi vardı sırt ön omuz komple. Bizimkiler benim gelinliğe aman bizim bi çevremiz var diye müdahale etmeye çalışmışlardı ki asla açık değil. Sazlı sözlü düğüne gitmeyiz dediler kabul etmiştik. Bugün çalgı çengi gelin kaynım oynadılar. Etme bulma dünyası bana çektirdiğini çekecek eminim bu daha başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?