- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Şimdi gülüyoruz ama o zaman üzülmüştüm beKonuda arama yapınca bulamadım ama yazmışımdır yaa soğuk çorba için buğday haşlamıştım dondurucuya koydum. Tuzu içine güzel geçsin diye de kaynatırken koydum.
Onu unutup aşurede kullanmıştım ne kadar şeker meyve koysam da o sası tuz tadı bitene kadar gelmişti.
Öyle yani
Mesela öksürüyor kv de yada kb niye bitkisel şeyler yapmadın onu yap bunu yapKayıptan sonra normal bazı değişimler nane keşke olmasa ama oluyor sen oldukça sakin kalmaya çalış inş hatasını çabuk anlar.
Çok mu etkilendi?
Mesela öksürüyor kv de yada kb niye bitkisel şeyler yapmadın onu yap bunu yap
Geçen dışarı çıkacaktım biz zaten hastayız gitme dediler 5 dk gelirim dedim arka arkaya telefon nerde kaldın eşime söyleyince doğru söylüyorlar niye gittin dedi
Aileme gidecektim kv kış günü sende panik atak var gidemen dedi gerçekten cesaret edip gidemedim ya birsey olursa diye sonrasında kafama takıyorum
Böyle vb şeyler
Çok güzel olur ya ben birazını yaptım ama yapmadığım çok şey var tabii yapabildiğimiz kadar yapariz hep birlikte inşallahAklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
Herkesin işi gücü ayrı ama bi dip köşe hepimiz yaparız.
Kendi listemizi yapalım yaptıkça tik atarız 5 günümüz var ne yaparsak artık
@sweetgirlcandy
@HeySero
Pinhan
@penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi
@Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A
@Cookiee
aysen-
@selin18
papatyamm
Vay anam vayyyGeldi 11 Ayın Sultanı
Ramazan Temizliği
Camlar silinece perdeler yıkanacak
Kapılar silinecek
Kanepeler silinece
Kırlentlerin yüzleri yıkanacak
Avizeler silinecek
Mutfak dolaplarının kapakları silinecek
Buzdolabı silinecek düzenlenecek
Evin genel dolaplar düzenlecek
Tüm dolap kapakları silinecek
Dolap üzerleri silinecek
Banyo ve lavaboları temizlecek
Nevresimler değişecek
Balkonlar temizlenecek
Yerler silinecek
Eğer halılar topluysa onlar serilecek
Bu benim listem size uyarsa sizde uygulayın yada yapımıcak yeni yaptığınız işleriniz varsa çıkarın
GönülAy bi daral geldi
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?Mesela öksürüyor kv de yada kb niye bitkisel şeyler yapmadın onu yap bunu yap
Geçen dışarı çıkacaktım biz zaten hastayız gitme dediler 5 dk gelirim dedim arka arkaya telefon nerde kaldın eşime söyleyince doğru söylüyorlar niye gittin dedi
Aileme gidecektim kv kış günü sende panik atak var gidemen dedi gerçekten cesaret edip gidemedim ya birsey olursa diye sonrasında kafama takıyorum
Böyle vb şeyler
Tamam kendime geldim
Yarın sabah yapılacak İlknurHayal kardeşinin biyopsisi yapıldı mı
Tamam kendime geldim
Aha okuldan alma saati geldi
Noldu şimdi
Tamam doğru diyorsunGözünde büyüttüğün için oluyor yapma al gel çocuğu kaldığımız yerden devam
benimde camlarım kirli ama çok soğuk , bayrama silerim artıkÇayımı kahvemi alıp sizlerin yaptığını okuyayımhepinize kolay gelsin şimdiden
Ev düzenli temiz
camlar kirlendi ama şuan silmem soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?