- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.098
- 598
- 37
Bende benim oglanı kaldırcaktım ama sagolsun hiç uyutmadı kac kere kalktıkEşim işe gitti sahurda yalnızım. Uyanırsa kızımı da uyandırıcam birlikte yaparız
Benim ütü masam gardırobun yanında bi köşe var oraya koyuyorumYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Anca sakince vakit buldum napayım bi komiklikler olmuş ramazana iftara dair kınupmuşsınuz onları okuyup dahil olmam lazımGonulmeyvesi hala çarşambadasın Ramazana girdik
Geçmiş olsun abla ya Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah sana da. Ben de yapamadım her yer yarım yamalak oldu olsun önemli değil sağlık olsun dediğin gibiPLanladığımız gibi olmuyor bazen sıkma canını hastaymışsın zaten şu an ben de hiç planlamadığım bir durumdayım inan çok yorgunum ağlamaklı haldeydim belim ağrıyor canım yanıyor ne yapayım elimde değil.
Mübarek geceyi de böyle iş güç yetişmedi diye geçirmek istemiyorum belki bir kez daha göremem.
İlaç aldım şimdi önce bi güzel namaz kılıcam sonra mutfağı toplarım yaparım bişeyler olduğu kadar yeter ki sağlık olsun.
çok sağol canım şimdi geçti hamdolsunGonulmeyvesi alerji falan olduysa gözünde gönül çok geçmiş olsun
Aslında çıkarıp koltuğun üzerine sevseydin yada masanın I zaman çok kırışmıyorDün çıkmadan 2 dk önce perde bitti asayım dedim eşim de stresten huysuzluk yaptı kaldı perde öyle durulama programına aldım bari suda dursun diye.
Tabi gece gelince kaldı sabah çıkardım kırışmış. Birini ütüledim diğerini ütülüyorum şimdi
Şimdi daha iyi canım çok sağolİyi akşamlar herkese
Limonsuzzcay geçmiş olsun canım
Gonulmeyvesi oğluna geçmiş olsun gönül. Nasıl oldu simdi
Başka hasta olan varsa okuyamadım gecmisi pek gözümün gördüğüne yazıyorum
Bende de öksürük başladı ve planladığı şeyleri yapamayan tek ben değilmişim bunu okuyunca yalnız olmadığımı farkettim sağlık olsun da hallederiz inşallahYaa birisi ramazandan önce camları vve mutfak dolaplarını silcekti dimii
Hiçbirini yapayarak ramazana giriş yapıyorum.
Hele bugün sadece evi toplamakla bitti. Kuaföre gittim öğleden sonra bi üşümüşüm eve geldim asla ısıtamadım kendimi üst ğste battaniye atıp uyudum. Yemekte yapamadım dışardan yedik, bebeğede babası baktı. İlacımı içtim bu defada ilaç terletmeye bŞladı heryerim su gibi oldu. Bi duş aldım şimdi ıhlamur içicem. Öksürük bitmedi gitti
Rabbim şifa versin inşallah belini zorlamaPLanladığımız gibi olmuyor bazen sıkma canını hastaymışsın zaten şu an ben de hiç planlamadığım bir durumdayım inan çok yorgunum ağlamaklı haldeydim belim ağrıyor canım yanıyor ne yapayım elimde değil.
Mübarek geceyi de böyle iş güç yetişmedi diye geçirmek istemiyorum belki bir kez daha göremem.
İlaç aldım şimdi önce bi güzel namaz kılıcam sonra mutfağı toplarım yaparım bişeyler olduğu kadar yeter ki sağlık olsun.
Bende aynı durumdayım bide sanki ramazan ayına girdik ya herşey bitmiş gibi geliyor iş işten geçti gibi hani öncesinde yapacaktın dercesine kendimeGeçmiş olsun canım. Ben de yapmayı planladığım hiçbir şeyi yapamadım
Yatıp uyursa kolay geçer çok heves ettiyse tutsun maşallah onaGünaydın herkese
Arda da bugün oruc tutuyo bakalım dayanabilecek mi
Oyyy maşallahGünaydın herkese
Arda da bugün oruc tutuyo bakalım dayanabilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?