Bu çorbayı ilk defa duydum nasıl bişey
Bende bir halsizim var ya sanki tır çarpmış gibi her yerim ağrıyorTeşekkür ederim canım 15 30 da eve geldim ama o kadar halsizim ki bugünve normalde toplu olan evimin halini bi görsen
Yarın misafir gelecek ya ayrı bi dağıldı
Hiç dağılmayan salon bütün yastıklar yerde
Oğlum da çikolata yerken sürmüş koltuğa
Değişik bişey
Benim arkadaşımın Antep’te tanışı var ondan alıyoruz her sene gönül. Tarif olarak nefis yemek tariflerininkini yapmıştım bi kez sonra kendi damak lezzetime göre ekleme çıkarma yaptımBende senden görüp dolma mı yapsam demiştim kuru dolma ilk kez denicem
Nerden alıyorsunuz kızlar
Bide tarif isterim
İlkkez gördüm böyle bir çorbaEn basit şu şekilde gösterim gönül ben iri bulgur koymam kısırlık koyuyorum biber koyuyorum patatesi de garnitür kadar küçük doğruyorum.
Yöresel tariflerde içine ufak ufak yeşil fasulye de doğrarlar
Ben, yarın, yapıcam kısmet olursa sende yaparsın zor deil baksana kadın çabucak yapıyoAy abla çok yapabilir mişim gibi geldi şuan
Çok güzel görünüyor
Bende ilk gördüm hayalİlkkez gördüm böyle bir çorba
Kesinlikle tavsiye ederim bende 6/7 sene öncesine kadar hiç yapmamıştım, ama çok methediyolardı, sonra antepli birinden salça, yağ falan alıyodum bide kurı dolma patlıcan alıyım dedim iyiki almışım ogünden sonra hep alıyorum, nasıl böyle bi lezzetten mahrum kalmışım derim hepBende senden görüp dolma mı yapsam demiştim kuru dolma ilk kez denicem
Bide tarif isterim
Aa ben bunu hatırladım rahmetli babaannem çok yapardıEn basit şu şekilde gösterim gönül ben iri bulgur koymam kısırlık koyuyorum biber koyuyorum patatesi de garnitür kadar küçük doğruyorum.
Yöresel tariflerde içine ufak ufak yeşil fasulye de doğrarlar
Kız anlatılmaz yaşanır kimse inanmıyor ahseni gören de akıllı bişey sanıyor da asla yemek yedirmiyor evde bile malamat ediyor beniBu kadar takılma ya napabilir ahsen en fazlaeşinle dönüşümlü oturursunuz masada
Tatlı bile yaptık ahsenle yazdıktan sonra kalktım hemenBenimde dünden kalan minicij yemeklerim var yetmez yapacak adamda yok kim yapacaksa
Ben netten alıyorum kuru dolma bide tarifim var atabilirimBende senden görüp dolma mı yapsam demiştim kuru dolma ilk kez denicem
Bide tarif isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?