Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün
Çöpleri çıkardım
2 posta çamaşır Çamaşır makinesine attım
Ardından kurutmaya
Katladım yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Fırında köfte patates kızartma
Bulgur pilavı
Salata)
.
Uykusuzluk beni mahvediyor gün geçtikçe alışmam gerekirken daha zorlanıyorum sün akşam çok felaket bi baş ağrım vardı ilaç duş zor kendime geldim Ya insanlar neden bu kadar anlayışsız gerçekten çok üzülüyorum dün komşum bebek görmesine geldi ne yaparsın yarım saat en fazla 1 saat oturur gidersin 3 4 saat oturdu çocuğumun da uyuyası tuttu normalden o uyurken ben de uyurum o var diye uyuyamadım kaç kere de söyledim çok uykusuz olduğumu öyle oturdu oturdu kalktı gitti ben de mahvoldum

annem normal odada serumla ilaç tedavisi yapıyolar , ilk hastalandığında penisilin iğne tedavisi olmuştu tam iyileşemeyince dün tekrar gitti hastaneye ,akşam gittim yanına iyi çok şükür sonda da takmışlar vücuda giren sıvıyla çıkanı takip etmek için,
dün gece kardeşim kaldı yanında izin almmış işten bu gecede ben kalırım idare edicez sırayla
özelde yatıyo medipol hastanesi pendik
bize yakın marmara eğitim ve araştırma hastanesi var ama oralarda hemen yatırmıyo

Üff gıcık oluyorum böyle şeylere. Keşke deseydin bende uyusam biraz kalksan da diye. Hoş böyle şeyde kolay denmez de

Maşaallah kızçeler kırkları çıkıyor bilee
Ah be canım.Mübarek günler hürmetine bir an evvel ayaklan, eskisinden de sağlıklı ol inşallah, Allahım şifanı versin
Koştur koştur kızlarına bak inşallah
Ya sabır ya selamet

Günaydın dostlar

Ev havalandırdım
Mutfak topladım, sahur bulaşıkları
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Lavaboları sildim, yıkadım
Wcleri yıkadım
Aynaları, dolap kapak, vestiyer sildim
Toz aldım
4 tane çiçeğim var onların toprağı, suyu biraz ilgilendim.

Bi durdum şimdi.

Herkese bereketli sağlıklı günler

maşallah maşallah bak kırkları çıkmak üzere büyüyolar , sende en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olursun inşallah
canım benim bir sürü kişinin dualarındasın Rabbim kalıcı şifanı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…