Aaaa neden ikna olmadın yazdıklarımın hepsini yedim bonusumBırahh penyezim ikna edici değilsin
Bir gidiller bir geliyikler ahıretliğimNasıl oldun efserim ne zamandır yoksun sankim
amin canım sağolasın
amin canım çok sağolAllahtan acil şifalar dilerim abla, tez vakitte inşallah
annem normal odada serumla ilaç tedavisi yapıyolar , ilk hastalandığında penisilin iğne tedavisi olmuştu tam iyileşemeyince dün tekrar gitti hastaneye ,akşam gittim yanına iyi çok şükür sonda da takmışlar vücuda giren sıvıyla çıkanı takip etmek için,Acile gitti evden kötüleşince ambulans aldı antibiyotik tedavisi olmuştu abla 1 hafta diye hatırlıyorum birkaç gün de yoğun bakımda kaldı sanki acilin götürdüğü hastaneden çıkarmıştık yer yok diye başka yere götürmüştük bir sürü de para verdik ama fazla serum verilmişti kadın şişmişti memnun kalmadık iyileşti neyseki.
Hangi hastaneye gidiyosunuz?
Şehir hastanesi var mı o tarafta
Üff gıcık oluyorum böyle şeylere. Keşke deseydin bende uyusam biraz kalksan da diye. Hoş böyle şeyde kolay denmez deDün
Çöpleri çıkardım
2 posta çamaşır Çamaşır makinesine attım
Ardından kurutmaya
Katladım yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
(Tarhana çorbası
Fırında köfte patates kızartma
Bulgur pilavı
Salata)
.
Uykusuzluk beni mahvediyor gün geçtikçe alışmam gerekirken daha zorlanıyorum sün akşam çok felaket bi baş ağrım vardı ilaç duş zor kendime geldimYa insanlar neden bu kadar anlayışsız gerçekten çok üzülüyorum dün komşum bebek görmesine geldi ne yaparsın yarım saat en fazla 1 saat oturur gidersin 3 4 saat oturdu çocuğumun da uyuyası tuttu normalden o uyurken ben de uyurum o var diye uyuyamadım kaç kere de söyledim çok uykusuz olduğumu öyle oturdu oturdu kalktı gitti ben de mahvoldum
Maşaallah kızçeler kırkları çıkıyor bileeBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
maşallah maşallah bak kırkları çıkmak üzere büyüyolar , sende en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olursun inşallahBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?