Ne çektirdi sweet sana bu öksürükKaç gündür sokaklardayım resmen. Bahçe, köy, akşamları yine köy derken iyi oluyor böyleöksürürken göğsümün altı ağrıyor demiştim ya garip bi şekilde köyde geçiyordu gece yatınca ağrıyor. Bugün tam evden çıkacaktım öksürünce çıt gibi ses geldi ordan feci ağrı girdi aha kırıldı dedim öyle böyle değildi arabayı zor sürdüm. Şimdi daha iyiyim şükür korktum kırıldı sandım
Cok gecmis olsunHayırlı akşamlar
Uğrayamadım buralara oğlum çok hastaydı ateşi çok yüksekti öksürük kusma derken neyse ki toparladı.
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar
Uğrayamadım buralara oğlum çok hastaydı ateşi çok yüksekti öksürük kusma derken neyse ki toparladı.
Valla yaaa kendimi bildim bileli hiiiç öksürük olmazdı bende bu ilkNe çektirdi sweet sana bu öksürükyavrununda yarına biseyi kalmaz insallah
Cok gecmis olsun
Reflü gibi bişey mi acabaDünden beri midemde cözemedigim bi rahatsızlık var. Yanmayla basladı sonra bulantıyla devam etti. Midem ağzımda resmen dünden beri bi kussam rahatlıcam sanki. Gecmek bilmedi
Teşekkür ederimNe çektirdi sweet sana bu öksürükyavrununda yarına biseyi kalmaz insallah
Cok gecmis olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar
Doğum günü mod
geçimş olsun canım kızınmı hastaYok canım öksürüğü hiç olmazdı şu son hastalıktan sonra tam geçmedi. Bide geçen terliyken rüzgara indi arabadan ondan oldu diye düşünüyorum ben. Valla benimde devam ediyor ben idare ediyorum da çocuk napsin valla
bu sene hastalıklar çok uzun sürüyo birde bronşite çeviriyo ihmal etme acilede olsa git limonsuzumŞansıma hastanedeki doktor emekli olmuşacilden giriş yap dediler ama gidemedim de.
Ben de uzuaktayım ablamın yokluğu çok belliyakın olsaydık gelirdi her gün.
3 gündür oruç tutamıyorumağrılarım baya azaldı ama çok yorgun hissediyorum. Mutfağa gitsem yoruluyorum. Bi de dünden beri öksürürken göğsüm ağrıyor. Yara var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?