Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sırtım koptu.
Kuruyan çamaşırlarımi topladim, katladim,yerleştirdim.
Tekrar çamaşır yıkayıp astim..
Tam çamaşır bitti ohhh dedim , sepetin dibinde kalmış bir iki beyaz
Yemek yaptım.
Arada kahve içtik. Eş kişisiyle.
Evi bir kere daha süpürdüm.
Bittim.

Tam olarak ne oluyor o
Herkes aynı anda iş yapmaya başlıyor bitince gelip buraya yazıyor canım
2 günlüğüne bitti canım ama 9lara kadar kalmam muhtemelen :) sen nasıl oldun
Çok şükür canım daha iyiyim
bu ödeve iş yeri de dahil mi . odamın camı kirlendi yağmurdan bir kat alayım diyordum
Tabi ki neden olmasın
Dun yaptiydim o isi..
Bugun evi supurup sildim,mutfagi topladim,bul mak bosalttim..
Aslinda odalarim duzenlenecek onlarida yarina birakayim,bugun kandil diye tatil ilan ediyom geceyi

Bu arada kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar
Senim de canım
Bugün süpürge tuttum her yerlerin tozunu aldım mutfağı temizledm ödevimi yaptım
Çamaşır attım çıkmasını bekliyorum :)
Ellerine sağlık
Ellerine sağlık

Ikiside anne diyip kurtarayım kendimi öyle kalmış aklımda cunku iyi olur inşallah ilaçla geçecek hastalık olsun önemli olan o
Sağol canım sorduğum için düşünmem yeter
Inşaallah ilaçlarla geçer uzun zamandır çekiyor hangi doktora gitsek işe yaramıyor.

Bugün oturma odasının camını silecektim ama kandil dolayısıyla yaptığım telefon konuşmaları boyumu aştı yetiştirememiştim, sonra silerim derken bu mesaj iyi oldu canım, yarın hallederim ☺

Bugün oturma odasının camını silecektim ama kandil dolayısıyla yaptığım telefon konuşmaları boyumu aştı yetiştirememiştim, sonra silerim derken bu mesaj iyi oldu canım, yarın hallederim ☺
Bende Allah izin verirse yarın cam perde halletmek istiyorum. Bitsin de rahatlıyım.
Şimdi artık mutfak dolabı zamanı

Selam kızlaar, sabahtan hastanedeydim sonra bi nefes alayım dedim biraz geç geldim eve. Dünden yemeklerim hazırdı, evi havalandırdım. Ders çalıştım. Helva yaptım komşulara dağıttım. Şimdi de ocağı sildim oturdum şükür

Hayırlı uğurlu olsun

Eline sağlık canım annem de helva yapmış her kandil de yapıp dağıtır
Titizlikten hep böyle.buralara bile giremiyorum. Çok titiz olduğum için fayans mayans duvar ne varsa telledim. Camları telliycem yarına
Canım gönlü güzelim Allah sıkıntını gidersin, Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Beni ağlattın. Çok duygusalim kız ben. Dayanamam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…