- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Herkes aynı anda iş yapmaya başlıyor bitince gelip buraya yazıyor canımTam olarak ne oluyor o
Çok şükür canım daha iyiyim2 günlüğüne bitti canım ama 9lara kadar kalmam muhtemelen :) sen nasıl oldun
Tabi ki neden olmasınbu ödeve iş yeri de dahil mi . odamın camı kirlendi yağmurdan bir kat alayım diyordum
Senim de canımDun yaptiydim o isi..
Bugun evi supurup sildim,mutfagi topladim,bul mak bosalttim..
Aslinda odalarim duzenlenecek onlarida yarina birakayim,bugun kandil diye tatil ilan ediyom geceyi
Bu arada kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar
Ellerine sağlıkBugün süpürge tuttum her yerlerin tozunu aldım mutfağı temizledm ödevimi yaptım
Çamaşır attım çıkmasını bekliyorum :)
Ellerine sağlıkSırtım koptu.
Kuruyan çamaşırlarımi topladim, katladim,yerleştirdim.
Tekrar çamaşır yıkayıp astim..
Tam çamaşır bitti ohhh dedim , sepetin dibinde kalmış bir iki beyaz
Yemek yaptım.
Arada kahve içtik. Eş kişisiyle.
Evi bir kere daha süpürdüm.
Bittim.
Sağol canım sorduğum için düşünmem yeterIkiside anne diyip kurtarayım kendimi öyle kalmış aklımda cunkuiyi olur inşallah ilaçla geçecek hastalık olsun önemli olan o
Bugün oturma odasının camını silecektim ama kandil dolayısıyla yaptığım telefon konuşmaları boyumu aştıYarının ödevini şimdiden vereyim, fırsatım olmaya bilir.
28 şubat ödevi
Bir cam silmek, isteyen fazla silebilir.
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
K KurkmantoluS
mehlika8346
@furusan
@tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
@Diana Bishop
Bende Allah izin verirse yarın cam perde halletmek istiyorum. Bitsin de rahatlıyım.Bugün oturma odasının camını silecektim ama kandil dolayısıyla yaptığım telefon konuşmaları boyumu aştıyetiştirememiştim, sonra silerim derken bu mesaj iyi oldu canım, yarın hallederim ☺
Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar herkese günaydın.
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun. Nice 3 aylar görmek nasip olsun hepimize.
Geçen gün "gönlümdeki için dua istemiştim" sizden.
beğendiğim 400 m2 bir arsa vardı. Dün alımını gerçekleştirdik. Gönlümdeki bunun hayırlısıyla sonuçlanmasıydı.
Sorunsuz alımı gerçekleştirdik.
Hepinize teşekkür ediyorum. Sevincimi sizinle de paylaşmak istedim.
Allah hepinizden ve temiz kalbinizden razı olsun.
Titizlikten hep böyle.buralara bile giremiyorum. Çok titiz olduğum için fayans mayans duvar ne varsa telledim. Camları telliycem yarına
Eline sağlık canım annem de helva yapmış her kandil de yapıp dağıtırSelam kızlaar, sabahtan hastanedeydim sonra bi nefes alayım dedim biraz geç geldim eve. Dünden yemeklerim hazırdı, evi havalandırdım. Ders çalıştım. Helva yaptım komşulara dağıttım. Şimdi de ocağı sildim oturdum şükür
Canım gönlü güzelimTitizlikten hep böyle.buralara bile giremiyorum. Çok titiz olduğum için fayans mayans duvar ne varsa telledim. Camları telliycem yarına
Beni ağlattın. Çok duygusalim kız ben. Dayanamam böyleEline sağlık canım annem de helva yapmış her kandil de yapıp dağıtır
Canım gönlü güzelim ❤ Allah sıkıntını gidersin, Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ❤
Ağlama kız iyi olBeni ağlattın. Çok duygusalim kız ben. Dayanamam böyle
Mutluluk gözyaşları aha haAğlama kız iyi ol ❤❤❤
Çok seviyorum merkezAnne beş dakka dahaa
Geçmiş olsunHanımlar iki gündür çok hastayım kolumu kaldıracak halim yoktu. İnşallah yarın işe koyulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?