Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın lora hoş geldin nasılsın bebiş nasılGünaydın herkeseee![]()
Ben simdi geliyim kabulseAmann bende kendi kendime maraton yaparım hıhh![]()
Gel zaten hiç bişy yapasım yok ittire ittire yapıyomBen simdi geliyim kabulse![]()
Hava değişiminden mi bu halsizlik ?Bir sürü bir iş yaptım da yazacak ne keyfim var ne de halim var
Benimde hiç keyfim yok ya halsizlik can sıkıntısı neyse 2 gündür yorgunum bitkin hissediyorumBir sürü bir iş yaptım da yazacak ne keyfim var ne de halim var
Hosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?günaydın lora hoş geldin nasılsın bebiş nasıl![]()
bende iiyim çok şükür ,Hosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?bebis virüsten nasibini aldı bi hastalandı üstüne birde diş huysuzlugu vurdu. kafayı siyirmadan atlattık bir miktar sakinlesti
![]()
Niyetim var ama yapar mıyım meçhulDipli temizlik yapan var mı bahar temizliği falan ?![]()
Sağol ablacım.. maşallah ay ne aceleleri varsabende iiyim çok şükür ,
geçmiş olsun kaç aylık oldu bazı bebekler dişlerde baya zorlanıyo benim torundada oldu bazen bide 4,5 aylık çıkardı erkenden , kızımda aynı çıkarmıştı ben demiştim annesine benzerse erkenden çıkarır diye damat dişçi olduğu halde
şaşırdı çok erken çıkarmasına![]()
Geçmiş olsun lorişHosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?bebis virüsten nasibini aldı bi hastalandı üstüne birde diş huysuzlugu vurdu. kafayı siyirmadan atlattık bir miktar sakinlesti
![]()