Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000021914.webp

Afiyet oluyor

Ayın sonu, ayın başı yoğunluğu bitmiştir :süslü:
Rutin işlemlere döndüm şükür

✅ Nisan ayına ait tüm işlemleri bitirdim (resmi onayları mali müşavir yapıyor)
✅ Kdv beyanı
✅ Muhtasar beyanı
✅ Sgk bildirimleri
✅ Bodrolar
✅ Maaş ödemeleri
✅ Diğer genel gider ödemeler
✅ Mayıs ayı ilk hafta işlemleri
✅ Masamı sildim. Pazartesiye temiz bıraktım

☕ ada çayı yaptım içiyorum
😍 hafta sonu moduna giriş yaptım :halay:

Uyku benden hiç gitmiyor ki 🤣🤣
Dogru dedin😂
kızlar bişe sorucam röfle ve ombre fiyatlarından haberiniz var mı ?
dün ben dip boyası yaptırdım 650 tl aldı arkadaşım ,birde röfle , ombre ne kadar diye sordum 4000 bin tl dedi çok geldi bana
en son 2022 eylül gibi yaptırmıştım yine ona ombre ozaman 500 tl almıştı bu kadar zam gelmesi normalmi
saçımda az yani gür değil
Doğrudur abla ben iki sene önce 2 bin lira demisti yaptırmamıstım😂 simdide yaptırdıgım fotograflara bakıp iyi ki dönmemisim diyorum
Bayılıyorum şu krokanlara 😍

İyi akşamlar kızlar cok açım hayatımda ilk defa bu kadar acıktım sanırım 9 bucukta yedigimle duruyprum oda bi dilim ekmekti.
Açlıktan karın agrısı olur ya öyle karnım agrıyo😬😬
Dişe gittim bir buçuk saat beklettiler devlete gitsem bu kadar beklemem eve geldim hemen buzluktan börek cıkarıp attım fırına cayla yicez insallah

İyi akşamlar kızlar cok açım hayatımda ilk defa bu kadar acıktım sanırım 9 bucukta yedigimle duruyprum oda bi dilim ekmekti.
Açlıktan karın agrısı olur ya öyle karnım agrıyo😬😬
Dişe gittim bir buçuk saat beklettiler devlete gitsem bu kadar beklemem eve geldim hemen buzluktan börek cıkarıp attım fırına cayla yicez insallah
Ben korkuyorum dişe gitmeye

Hayret ettim. Benim kaktüslerim niye hiç açmıyo

Bazı türler açmıyor açanlarda öyle 7 veren gibi sürekli açmıyor baharda ya da yazın açıyorlar senede tek sefer.

Kaktüsleri uyutmayı dene kışın baharda ilk suyunu verince uyanıp çiçeğe duruyor.

kaynana topuzu derler yuvarlak oluyo büyük çiçek açıyo tek günlük ama

Bugün 🐢
Yatağımızı topladım✔️
Çöpleri çıkardım✔️
Evi havalandırdım✔️
Kurutmanın filtresini yıkadım✔️
Bulaşık makinesini boşalttım✔️
Banyo lavabo ve aynasını sildim✔️
Bebitonun çamaşırlarını astım katladım ✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Pırasa yemeği
Spagetti makarna)
.
Bugün çok işim yoktu çok şükür dinlenme gibi oldu kitap okudum Kuranı Kerim okudum cilt bakımı yaptım çok iyi geldi 🥰

Back
X