Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canmCanım sürekli bi kaşıntı ve burun çekmesi vardı. Bide karnım ağrıyor diyordu.
Doktor saman nezlesidir dedi ki alerjisi var sanırım, babası da öyle ona ilaç verdi.
Karın ağrısı için usg falan çekildi poposunda çatlak varmış.
İdrar istedi veremedik pazartesi götürcem inşallah o zaman belli olacak
Aa çok güzel bi hikaye bence. Bu arada bende hiç sevmem kırmızı arabahemen anlatayım çok markalardan anladığım yok baştan diyeyim kafa kazıdığım görünce sevdiğim bir iki model var
Rahmetlli babam sanayide balata ustasıydı küçükken babamın peşine takılır sanayiye çok giderdim araba yağılı koltuklarda filan uyuya kalırdım
babam araba alım satımıyla uğraşırdı çeşit çeşit arabaya binerdik en sonunda çok küçükken eline modelini hatırlamıyorum kırmızı spor bir araba düştü iki kapılı eskinin karaşimşek denilen arabanın kırmızısı
çok havalı bir mahalleye girişi vardı çocuklar hemen etrafını sarar arkasından koşardı o zamanlar bu gibi kırsal kesimde daha dikkat çekerdibu arabaya baya bindik babam arabayı sattı çok üzülmüştüm o günden bu yanı arabam kırmızı olsun diyorum eşimde aksine beyaz siyah seviyor
çocukluk travmam diyelim nerde kırmızı araba görsem dönüp bir bakarım
![]()
Sağ ol bonusumSana da geçmiş olsun nane akşam yazmışım yollamamışım
Sağol canımGeçmiş olsun canm![]()