- 10 Kasım 2024
- 2.858
- 16.599
- 123
- 30
İnşallahYarın beraber başlarız işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahYarın beraber başlarız işte
Ay ne güzel işte son dk kötü oluyo koşturmakPastalarımı falan önceden yapıp buzluğa atmıştım.
Bi kısır yapcam.
Böyle iş yapmadan misafir beklemekte bi tuhaf oluyor
Evette bekleyince de zaman geçmiyorAy ne güzel işte son dk kötü oluyo koşturmak![]()
Ne güzel işte kız. Ben son gün panik atak geçiriyorumPastalarımı falan önceden yapıp buzluğa atmıştım.
Bi kısır yapcam.
Böyle iş yapmadan misafir beklemekte bi tuhaf oluyor
Pek niyetin yok gibi amaİnşallah![]()
Geçen teyzemde dedi torununun beyaz çorabını beyaz sabunla çitiledim çıktı dedi. Dur alayım bende deneyim biÖnce dolaplar limonsuz tozu pisligi dökülsün
Geçmiş olsun hayal
Beyaz sabunu sürüp azıcık çitileyince bütün lekeler cıkıyo aslında ama kim hemen onla uğraşacakben makineye atmadan önce ayırıp beyaz sabunla bütün lekelileri elden geçiriyorum bi
Hypo güzel ben begeniyorum onu kullanıyorum hep
Gecen hafta cocukların yazlıklarını kışlıklarını ayırıp düzenledim ama Arda geri dagıtmıs tüm dolabı giy cıkar sabah aklımdan geciriyoduö tekrar yapmam lazım diye
Buhar makinesinin neresini yıkıyorsunYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ebeveyn banyosunu süpürdüm, sildim
Banyo dolabını sildim, düzenledim
Lavabo ve klozeti yıkadım
Havluları değiştirdim
Buhar makinesini yıkadım kaldırcam
Kıyamam yaBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
Bir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()