- 13 Ağustos 2020
- 15.423
- 87.335
- 548
- 32
Sağol canım. Pastayı kendim deneyeceğim neyime güvendim bilmiyorumKıyamam yaolur öyle şeyler
doğum günü kutlu olsun
![]()

Teşekkür ederiz penyez teyzesiMutlu yılları olsun sağlıkla loramm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Pastayı kendim deneyeceğim neyime güvendim bilmiyorumKıyamam yaolur öyle şeyler
doğum günü kutlu olsun
![]()
Teşekkür ederiz penyez teyzesiMutlu yılları olsun sağlıkla loramm
Doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallahBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
Peynirli pide yaptırıp atmıştım buzluğa.Ne güzel işte kız. Ben son gün panik atak geçiriyorumtabakları bardakları hazırla bari
Buarada ne pastası yapmıştın ki?
Yarın da misafirim var abla ondanPek niyetin yok gibi ama![]()
Yaa bebiş yorduysa olur öyle. Nice sağlıklı güzel seneleri olsun insallahBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
doğum günü kutlu olsun loracım Allah sağlıklı, huzurlu bi ömür nasip etsinBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
Yaaa sarı kız günleri sasırttırdı sanaBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
O değilBuhar makinesinin neresini yıkıyorsun![]()
O değilBuhar makinesinin neresini yıkıyorsun![]()
Hele bunun artisliğinePastalarımı falan önceden yapıp buzluğa atmıştım.
Bi kısır yapcam.
Böyle iş yapmadan misafir beklemekte bi tuhaf oluyor
Hayırlı yaşları olsun inşallahBir toparladım ortalığı yemek koyacağım uyursa bi kahve içicem. Günleri karıştırdım vve çocuğumun doğum gününü bugün olduğunu yeni hatırladım.![]()
İyiyim canım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor tedaviSelam iyi günler herkese![]()
Nasılsınız herkes iyi mi