- 1 Aralık 2021
- 14.496
- 51.837
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumda aynı 8 aylık .Kaç aylık canm bizde daha yaptrmadik 8 aylık Egede
Tezgaha olur mu ki ilaç bi sorayım bendeAnnemde çok fazla vardı mutfakta eczaneden ilaç aldı ondan sonra gittiler sweet
Yok çok fazla değil geçenlerde 1 tane gördüm dün biraz fazlaydı 4 tane falan. Tarçın deneyim bi. Tezgahta olduğu için ilaç olur mu olmaz mı bilemedim deTarçından kaçarlar diye biliyorum Sweetcim ama durum vahimse ilaç almak gerekebilir
Tamam önce tarçın deneyim sonra dediğine bakarım@Limonsuzzcay oğluna geçmiş ve hayırlı olsun inşallah
sweetgirlcandy tarçın serp tezgaha kaçıyorlar. Hiiç olmadı tablet şeklinde böcek savar mıydı adı bişeydi eczanede satılıyor. İlaç bi yere temas etmiyor, plastik bir kutuda ondan al koy ahsenin uzanamayacağı bir yere
Aa ilk kez duydum Lavanta yağını dalavanta yağından kaçıyolar eltimin evindede var bayramda gittik onlar söyledi lavanta yağı döküyoruz gidiyolar dedi
yalnız kalınca sıkılmış olabilir , kaç yaşındaBenim küçük oğlan ağlama krizlerin de kalabalıktan sonra yalnız kalınca mı oldu ki hep bir huysuz
3 yaşında ablayalnız kalınca sıkılmış olabilir , kaç yaşında
Kalabalığa alışınca boşluğa düşmüş gibi olmuştur nane. Fırsat buldukça parka falan çıkınBenim küçük oğlan ağlama krizlerin de kalabalıktan sonra yalnız kalınca mı oldu ki hep bir huysuz
benim torunda temmuzun sonunda 2,5 yaşında olucak Allah ın izniyle yaşları yakınmış3 yaşında abla
Evet kuzenlerle yaşıt olunca hep birlikteydiKalabalığa alışınca boşluğa düşmüş gibi olmuştur nane. Fırsat buldukça parka falan çıkın